Прес-Форми

Використання переробленого пластику для лиття під тиском

Please log in or register to do it.

[ad_1]

Кожен учасник обробної промисловості відповідає за захист довкілля. Ця відповідальність зростає, коли ви працюєте у виробничому секторі, де використовуються продукти, що не розкладаються. Тому ідея управління відходами завжди має бути пріоритетом для керівників виробництва.
У промисловості лиття під тиском нам пощастило знайти способи знизити забруднення довкілля. Найкраща альтернатива – знайти стійкі способи повторного використання відходів виробничих процесів.
На щастя, результати чудові. Ви не помітите різниці, якщо пластикові вироби виготовлені із переробленого пластику. Процес лиття під тиском повністю використовує перероблений пластик і перетворює його на зовсім новий продукт. Він готовий до виходу ринку. Багато хто з цих продуктів має відповідне маркування, щоб показати світові, що в нашу промисловість можна впровадити стійкі методи виробництва.

Чи важко використовувати перероблений пластик для лиття під тиском?

Так, у цьому є проблеми. Однак для інженерів, які хочуть знайти нові, найкращі рішення, це завжди навчання. Загалом лиття під тиском переробленого пластику нікуди не подінеться. Ми будемо лише покращувати процес і отримувати більше переваг у галузі.

Управління брухтом від виробництва пластмас

Протягом багатьох років багато компаній боролися з ломом, що утворюється у процесі виробництва. Тепер не потрібно турбуватися про порятунок від цього брухту. Все, що потрібно зробити, — це впровадити процеси переробки, щоб зробити ці методи стійкими. Ми раді бути серед активних компаній, які підтримують використання екологічно чистих пластикових виробів для лиття під тиском.
Співпрацюючи з багатьма іншими компаніями галузі, ми сподіваємося досягти довгострокових змін. При цьому видаляйте брухт та інші компоненти, які можуть негативно вплинути на навколишнє середовище.
Характер виробничих процесів на заводах з переробки пластмас збільшує кількість брухту, що утворюється. Так багато може статися за короткий період часу, коли продукція виробляється, а брухт накопичується в одній частині заводу. Розмір брухту невеликий, але це не зменшує небезпеки, яку він уявляє.
Ми знаходимо уривки формованого пластику від таких частин машини, як затвори, виштовхувачі, різні канали та порожнину. Хорошою новиною є те, що відходи, зібрані протягом одного конкретного виробничого процесу, можна повторно використовувати для створення більшої кількості продуктів. І отримані продукти матимуть схожі показники.

Відновлення брухту після лиття під тиском

лиття під тиском переробленого пластику

Лом збирається та сортується членом інженерно-виробничого колективу. Потім брухт плавиться і відправляється назад у форму в розплавленому вигляді. Цього разу з нього можна відлити будь-який новий пластиковий виріб, який збереже міцність та рівень якості, якими славиться бренд компанії.
Процес використання переробленого пластику переважно такий самий. Виштовхувальні штифти виштовхують систему з форми, коли вона готова. Цей процес також дозволяє отримувати вироби із підрізами.

Що робиться для підтримки якості?

Багато. Наші інженери навчені приділяти особливу увагу контролю якості щоразу, коли нам доводиться працювати з переробленими матеріалами. Це означає, що ми докладаємо всіх зусиль, щоб продукт відповідав світовим стандартам.
Для забезпечення якості ми дотримуємось суворих методів виробництва. Інженери-технологи приділяють особливу увагу різним компонентам термопластавтомату та їх функцій. Таким чином, ми можемо бути впевнені, що кінцевий продукт буде найкращим на ринку.
Це не стресовий процес. Ми використовуємо ті ж самі процедури, що й у випадку з іншою сировиною. Але в цьому випадку основна увага приділяється підвищенню загальної якості кінцевого продукту.
Для нас важливо підтримувати якість. Ось чому наша виробнича група тестує пластикові вироби з перероблених матеріалів. Ми проводимо ці тести, щоб гарантувати, що пластикові вироби, виготовлені з відходів, можна буде продавати разом з іншими продуктами і ніхто не помітить різниці. Це був чудовий досвід, і ми раді бути частиною мрії зробити світ кращим місцем для життя для всіх.

Як боротися з негативними думками про пластику

За минулі роки багато людей стали ставитися до пластику як до страшного продукту. Про нього проводяться кампанії, але ми всі забули, як воно використовується практично у кожному продукті у світі. Ми бачимо пластикові деталі в різних продуктах: від іграшок до електроніки і навіть автомобілів. Він дуже міцний і не схильний до зносу.
Зі свого боку, ми продемонстрували глибоку відданість забезпеченню того, щоб наша промислова діяльність знижувала загрозу, що походить від пластику в усьому світі. І щодо цього ми дуже успішні. Багато інших компаній у нашій галузі або аналогічних секторах перейняли ефективніші способи ведення справ. Мета полягає в тому, щоб використовувати пластикові вироби та заохочувати споживачів працювати з нами для досягнення цілей сталого розвитку.
Наприклад, споживачі можуть звернутися до місцевих агентств з переробки відходів, щоб здати використані пластикові контейнери. Ми, зі свого боку, будемо отримувати та повторно використовувати цю продукцію.
Насамперед ми сподіваємося створити різні платформи, щоб показати світові, як методи лиття під тиском переробленого пластику допомагають переробляти пластикові відходи. Ми вважаємо, що завдяки наявним доказам більше людей знайдуть способи брати участь у існуючих програмах переробки відходів у різних частинах світу.
Є цілі, особливо після COPA 2021, дедалі більше людей усвідомили, що ми маємо колективно прийняти прагнення до сталого розвитку як корпоративну мету.
Для нас перевагою є те, що немає потреби перепроектувати наші термопластавтомати для використання перероблених пластикових відходів. Собівартість виробництва нової продукції з цих відходів значно низька. Однак ми також сподіваємося, що громадськість купуватиме пластикові вироби, на яких маркується, що вони виготовлені із переробленого пластику.
Понад те, ми можемо багато виграти, переробляючи пластик. Для нас це більш дешевий варіант, і ми ще можемо заробити на продажах. Тож це безпрограшна ситуація для всіх сторін, що беруть участь.

[ad_2]

Джерело інформації для статті надав: MolDie

Екологічні транспортні контейнери? Тільки під знаком Блакитного Ангела – БЛОГ
Поліпшення процесів та ефективності – переваги автоматизації складу - БЛОГ

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *