Блог

Контейнери VDA-KLT – стандарт в автомобільній промисловості — БЛОГ

Please log in or register to do it.

[ad_1]

З чого виготовлені контейнери VDA і чому вони довговічні?

Контейнери KLT/VDA стандартно виготовляються лише з кополімеру ПП. Вони дуже міцні, стійкі, стійкі до УФ-випромінювання та процесу очищення. Ми пропонуємо відповідні кришки для кожного номінального розміру контейнера, а також чохли для піддонів для захисту всього вантажу.

  • Відповідає вимогам VDA 4500.
  • Особливо міцний завдяки ребрам.
  • Відповідає стандартам автоматичних систем зберігання.
  • Висока ергономічність використання.
  • Стабільність штабелювання в межах типового діапазону
  • В наявності

Які характеристики контейнерів VDA-R-KLT?

Характерна риса будови Контейнери ВДА-Р-КЛТ мають посилене дно. Конструкція штабелюючих язичків забезпечує багаторівневу стійкість та дозволяє штабелювати контейнери без додаткового кріплення вантажу. Вони ідеально підходять для штабелювання у різних комбінаціях. Контейнери призначені як для ручного, так і автоматичного керування.

Легкі контейнери VDA-RL-KLT – для якої галузі вони найкраще підходять?

Контейнери VDA-RL-KLT – полегшена версія контейнерів VDA-KLT. Завдяки зміненій конструкції днища було досягнуто меншої ваги. Лінійка продукції, призначена для перевезення легких та середніх вантажів. Контейнери VDA/KLT характеризуються високою міцністю завдяки відповідним ребрам. Ящики адаптовані для автоматичних складів, а ергономічність ручок гарантує зручність використання при ручних маніпуляціях.

Які характеристики ESD-контейнерів?

Усі контейнери VDA-R-KLT та VDA-RL-KLT також доступні у версії із захистом від електростатичного розряду. ESD-контейнери виготовляються відповідно до стандартів VDA. Контейнери з маркуванням ESD забезпечують безпеку електронних компонентів, чутливих до електростатичних розрядів. У нашій пропозиції також є чохли, піддони та чохли для піддонів у версії ESD.

Чому варто вибирати палетні чохли?

Кришка піддону використовується для покриття верхнього шару контейнерів на піддоні. Вантаж, закріплений на піддоні, стійкіший і додатково закріплений, що підвищує комфортність логістичної діяльності. Чохол також позитивно впливає на передачу навантаження.

Автор повідомлення:

Моніка Сойка — Фахівець з маркетингу

[ad_2]

Джерело інформації для статті надав: BekuPlast

Що таке компоненти прес-форм для лиття під тиском пластмас? (Литтєві компоненти) - Moldie
Нитки для лиття під тиском - Moldie

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *