Прес-Форми

Що таке компоненти прес-форм для лиття під тиском пластмас? (Литтєві компоненти) — Moldie

Please log in or register to do it.

[ad_1]

Дивлячись на комбіновану машину для лиття пластмас під тиском, важко вгадати кількість компонентів. Це основні деталі, які працюють та доповнюють одна одну, допомагаючи процесу виробництва пластмас. У статті ми розглянемо компоненти ливарної форми для пластику.
Дуже важливо знати більше про різні компоненти ливарної форми для пластику, оскільки вони мають різні функції. Якщо ви дізнаєтесь більше про ці деталі, ви зможете прийняти більш правильні рішення для формування пластикових виробів у формі.
Наприклад, якщо ви знаєте частину ливарної форми для пластику, яка визначає, наскільки добре виходить підріз, ви можете спостерігати за цим елементом під час процесу. Таким чином, у вас буде набагато більше шансів отримати добрі результати.
Процес формування пластмас шляхом лиття під тиском досить складний. Подумайте про це: у форму потрапляє так багато всього, і вам потрібно зробити безліч коригувань, щоб отримати правильні результати лиття під тиском. Тому знання назв компонентів та принципів їхньої роботи може зробити весь процес більш зрозумілим.
Після цього посту ми впевнені, що ви знатимете, які компоненти за які функції відповідають. А за потреби ви знаєте, як маніпулювати машиною та її частинами, щоб отримати найкращі результати. Отже, продовжимо наші описи. Ось список найважливіших компонентів, які можна знайти в машині для лиття під тиском;

Опорна пластина

Ви коли-небудь думали, що заховано на дні форми? Це пластина, що несе. Як випливає із назви, опорна пластина забезпечує стійку поверхню форми. Він виготовлений із твердих матеріалів, здатних витримувати тепло від форми під час лиття під тиском.
Опорна пластина також досить велика, щоб підтримувати багато інших компонентів машини для лиття під тиском. При використанні термопластавтомату вам не доведеться морочитися з опорною пластиною. Єдине, що вам потрібно зробити, це переконатися, що він правильно встановлений на вашому комп'ютері. Потім продовжити процес лиття під тиском.

Ежекторна коробка

компоненти для лиття пластмас під тиском та компоненти для лиття під тиском

Ежекторна коробка є частиною формувальної машини, що включає інші важливі компоненти ежекторної системи. До цих компонентів відносяться штифти виштовхувачів, підйомники, що утримують пластини та леза.
Це невід'ємна частина процесу лиття під тиском, оскільки він збільшує здатність виштовхувача виштовхувати виріб із пластику після його формування.
Коробка ежектора виготовлена ​​із міцного сплаву, який не іржавіє. Зазвичай вам не доведеться турбуватися про обслуговування, оскільки воно прослужить довгі роки.

Опорна пластина ежектора

Це компонент, що відповідає за збереження стійкості штифтів, що виштовхують, коли вони рухаються вгору і виштовхують продукт з пластику. Без утримуючих пластин виштовхувача штифти мають тенденцію розгойдуватися. І якщо це станеться, готовий пластиковий виріб матиме деякі дефекти. В екстремальних ситуаціях кінцевий продукт може бути використаний кінцевим споживачем.
Крім того, пластина, що утримує, підтримує штифти, коли вони повертаються в нормальне положення. Ви можете побачити, як ці частини працюють разом. Без певних компонентів правильна робота штифтів, що виштовхують, буде неможлива.

Виштовхувачі

Виштовхувальні штифти спроектовані таким чином, щоб висуватися вгору та повертатися у нормальне положення. Вони діють як поршні, з тією лише різницею, що в цьому випадку рухи не є безперервними. Виштовхувачі виготовлені із міцних сплавів; вони навряд чи зламаються. Однак ці елементи потрібно добре доглядати.
Основна функція штифтів, що виштовхують, — виштовхнути деталь з форми після її формування. Штифти утримуються фіксуючими та утримуючими пластинами. Коли розплавлений пластик заливається у форму, створює деталь. Це відбувається, коли ливарна форма остигає. Потім виштовхувачі виштовхують пластик із форми. Він забирається, дозволяючи формі правильно закритися для наступної партії.

Ялиновий кущ

Форма заповнюється розплавленим пластиком через ялинову гільзу. Це ще одна важлива частина термопластавтомату. Його найкраще можна описати як канал, через який розплавлений пластик уводиться у форму. Потім продукт формують і охолоджують, щоб його можна було викинути за допомогою штифта, що виштовхує.

Лідерні шпильки

Це стратегічно розташовані штифти у ливарній формі. Основна функція цієї деталі — забезпечити кріплення двох рівних половин ливарної форми один до одного без слідів перекриття. Тому можна сказати, що напрямні штифти є лише орієнтиром для користувача. При формуванні пластмаси завжди стежте, щоб ці штифти були видні. І ти можеш іти.
Метою стопорного кільця є забезпечення центрування форми у ливарній машині. Це ще одна важлива частина машини, оскільки неправильно встановлена ​​форма порушить процес сушіння. Це також створює можливість розливів, що може бути небезпечним через високу температуру.
Взагалі, ви можете очистити всі ці компоненти вашої машини для лиття під тиском. Чищення необхідно після сеансу використання машини. Усередині ви знайдете сліди розплавленого пластику та інші види бруду. На щастя, процес очищення не надто складний.
Для початку необхідно придбати антикорозійний спрей. Ці продукти доступні на полицях вашого звичайного магазину. Розпорошити на деталі машин із металів та інших сплавів. Додатково плями слід протирати вологою ганчіркою. Ми не вважаємо гарною ідеєю знімати якусь частину пристрою самостійно. Ну якщо тебе не навчали. Спробуйте почистити машину повністю.
Крім того, завжди слідкуйте за тим, щоб місце зберігання не було надто вологим. Ви можете використовувати осушувач для контролю рівня вологості у приміщенні для зберігання.
Як завжди, якщо ви хочете поставити будь-які питання про наші форми, надішліть нам повідомлення у будь-який час. Ми надішлемо вам всі подробиці найближчим часом.

[ad_2]

Джерело інформації для статті надав: MolDie

Чому варто вибрати складні контейнери Clever Fresh Box Advance? - БЛОГ
Контейнери VDA-KLT – стандарт в автомобільній промисловості - БЛОГ

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *