Прес-Форми

Процес лиття пластмас під тиском ПК

Please log in or register to do it.

Як ми всі знаємо, ПК широко відомий як полікарбонат і має дуже хороші механічні властивості, тому його часто називають куленепробивним клеєм. ПК характеризується високою механічною міцністю, широким діапазоном робочих температур, гарною електроізоляцією, гарною стабільністю розмірів та прозорістю. Може використовуватись у багатьох випадках. Наприклад, він широко використовується в електротехнічних виробах, корпусах електроприладів та конструктивних деталях електронних виробів. З іншого боку, існує безліч модифікованих виробів із ПК, зазвичай з додаванням скловолокна, мінеральних наповнювачів, хімічних антипіренів та інших пластмас. Інша проблема полягає в тому, що ПК має погану плинність та високу температуру обробки, тому обробка модифікованих матеріалів потребує спеціальної пластифікованої структури для ін'єкцій. Це одна з особливостей комп'ютера.

Зазвичай рівень водопоглинання пластиків відносно високий. Перед обробкою його необхідно нагріти та висушити, а чистий ПК необхідно висушити при температурі 120°C, а час сушіння має бути точним. Модифікований ПК зазвичай сушать при температурі 110°З понад 4 години. Однак час висихання не може перевищувати 10 годин. Його також можна переглянути іншими способами. Як правило, метод повітряної екструзії можна використовувати для оцінки достатності сушіння. Частка використання перероблених матеріалів може становити 20%. У деяких випадках можна використовувати 100% перероблені матеріали, а фактична кількість залежить від вимог до якості продукції. Вторинне сировину не можна змішувати одночасно з різними концентратами, інакше це серйозно погіршить властивості готового продукту. Приділіть більше уваги цьому моменту.

Вибір термопластавтомату. За яким принципом зазвичай вибирають сировину? Через вартість та інших причин у продуктах для ПК в даний час використовуються модифіковані матеріали, особливо в електротехнічних виробах, але також необхідно підвищити вогнестійкість, що в основному вирішує протипожежні властивості. При формуванні вогнестійких виробів з ПК та інших пластикових сплавів до системи пластифікації ливарної машини висуваються такі вимоги: хороше перемішування та стійкість до корозії, що складно для звичайних шнеків, що пластифікують. Тому до цього слід поставитися серйозно під час виборів продукції.

Конструкція ливарної форми та воріт. Дизайн завжди має бути оптимізований. Температура прес-форми типових деталей, відлитих під тиском, становить 80-100 ℃, а скловолокна – 100-130 ℃, що є дуже підходящою температурою. Ворота голки можна використовувати для невеликих виробів, при цьому глибина воріт повинна становити 70% самої товстої частини. Інші ворота мають кільцеподібну та прямокутну форму. Це вимога до форми. Чим більше воріт, тим краще, щоб зменшити дефекти, викликані надмірним зсувом пластику. Потрібно уважно стежити за воротами, щоб не допустити дефектів. Глибина вентиляційного отвору має бути не більше 0,03-0,06 мм, а напрямна повинна бути максимально короткою та круглою. Тільки так оптимізація може бути у найкращому стані.

Тут можна побачити процес лиття під тиском ПК. Незалежно від його механічних властивостей чи температурного діапазону, вони набагато кращі. ПК також має характеристики хорошої ізоляції та стабільності розмірів. Його можна використовувати у багатьох ситуаціях. Звісно, ​​вогнева продуктивність на ПК також хороша. Температура прес-форми для ПК також дуже м'яка та стабільна, а розмір литника також є важливою частиною. Чим більше воріт, тим краще. Huanke Precision прагне перетворити продуктивність ПК на процес лиття пластмас під тиском, що повністю відображає професіоналізм її спеціалізованого заводу з лиття під тиском.

Джерело інформації для статті надав: MolDie

Огляд лиття пластмас під тиском
Процес проектування, розробки та виготовлення ливарних форм.

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *