Прес-Форми

Порівняння технологій 3D-друку та виготовлення прес-форм

Please log in or register to do it.

На цьому етапі процесу виробництва промислової продукції виготовлення прес-форм переважно використовується як технічна основа, а основні вимоги промислового виробництва задовольняються шляхом всебічного вивчення переваг технології виготовлення прес-форм.

Однак, судячи з реальної ситуації, вартість технології виробництва прес-форм є відносно високою, а продуктивність очевидна. З розвитком методів персоналізованого споживання у різних споживачів виникнуть різноманітні вимоги до використання промислових товарів.

В результаті технологія виробництва прес-форм потребує багато часу на проектування та виготовлення прес-форм, а точність виготовлення прес-форм та контроль витрат стає дедалі важче ефективно контролювати.

Таким чином, технологія виробництва прес-форм стає дедалі складнішою для задоволення об'єктивних потреб промислового дизайну та обробки в умовах ринкової економіки.
Водночас, контроль ризиків, пов'язаних з технологією виробництва прес-форм, є слабким. Коли обсяги виробництва не можуть бути гарантовані, це значно збільшує бізнес-ризик, з яким стикається підприємство, і зазнає великих економічних втрат.

Впровадження технології 3D-друку в промисловому дизайні, що має власні технічні переваги, може оптимізувати процес проектування, тим самим скорочуючи цикл проектування та знижуючи цінові ризики, з якими стикається процес промислового дизайну, що має вирішальне значення для всього бізнесу промислового дизайну Impact.

Технологія 3D-друку дозволяє здійснювати дрібносерійне виробництво та комерціалізацію промислової продукції. Збираючи реакцію ринку, можна внести відповідні корективи в проектну діяльність, щоб зрештою створити сучасний метод промислового дизайну.

За допомогою технології 3D-друку підвищується гнучкість робіт з промислового проектування, що дозволяє повністю задовольнити основні вимоги промислового виробництва в умовах ринкової економіки та створити надзвичайно сприятливі умови для здорового та швидкого розвитку переробних та виробничих підприємств.
Водночас адаптація технології 3D-друку до технології виготовлення прес-форм підвищила технологічність технології виготовлення прес-форм та створила умови для розвитку подальших робіт.

Технологія 3D-друку знижує складність промислового дизайну, дозволяючи дизайнерам у короткий термін адаптувати деталі конструкції до індивідуальних потреб користувачів, виконувати низку проектних робіт, ефективно контролювати витрати на проектні роботи та скорочувати непотрібні витрати.
У той же час, з додаванням більш сучасних технологій, елементи промислового дизайну були значно збагачені, досягнуто модернізації промислового дизайну в моїй країні та отримано необхідний орієнтир для подальшої роботи. Використовуючи технологію 3D-друку як можливість, методи роботи дизайнерського бізнесу розвивалися та змінювалися. Ефективна адаптація до об'єктивних вимог сучасного суспільства режиму виробництва підприємств глибоко впливає на підприємства.

Джерело інформації для статті надав: MolDie

Переваги та недоліки технології 3D-друку – Moldie
Чинники, що впливають на вартість лиття пластмас під тиском

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *