Прес-Форми

Створення стандартизованої системи лиття під тиском

Please log in or register to do it.

Стандартизована конструкція ливарних форм може сприяти покращенню якості продукції підприємства, ефективності виробництва та управління виробництвом. Стандартизація ливарних форм в основному включає стандартизацію проектування, виробництва та управління ливарними формами. Ці три аспекти разом створюють систему стандартизації ливарних форм.

(1) Стандартизація розміру ливарної форми.

У процесі створення стандартизованої системи ливарних форм необхідно використовувати комп'ютерне програмування, інформаційні Інтернет-технології, включаючи моделювання САПР, технологію програмування з числовим програмним керуванням CAM, для проектування різних типів і форм ливарних форм для виготовлення різних форм. кадр, стандартизуйте розмір і збережіть відповідні дані проекту завантаження в базі даних.

(2) Стандартизована конструкція лиття під тиском та аксесуарів.

Для ливарних форм у базі даних є два аспекти: проектування ливарних форм та процес виготовлення ливарних форм. У процесі виробництва конкретних пластикових виробів та пластикових виробів дані про ливарні форми у базі даних зазвичай вибираються та викликаються відповідно до відповідних потреб виробництва та проектування, а структура, яка не відповідає вимогам, модифікується. Потім стандартні деталі виробляються різних заводах з виробництва деталей, і конструкторам доводиться коригувати параметри прес-форми у ключових ланках, щоб забезпечити проектування і виробництво кількох ливарних форм.

(3) Відновлення деталей ливарної форми.

При стандартизованому виробництві ливарних форм також використовуються відповідні схеми пошуку у базі даних, включаючи пошук виробничих процесів та деталей оснастки.
Деталі із загальними фіксованими параметрами можна завантажити та використовувати, ввівши код деталі; Для тих деталей та виробничих процесів, які мають серйозні зміни у виробничому процесі, певне значення параметра виробничого зв'язку необхідно змінити та використовувати для відновлення даних.

Створення стандартизованої системи лиття під тиском

Джерело інформації для статті надав: MolDie

Революція в ланцюжку поставок: багаторазові контейнери проти одноразової упаковки
Автоматизоване проектування ливарних форм - Moldie

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *