Прес-Форми

Автоматизоване проектування ливарних форм — Moldie

Please log in or register to do it.

1. Оцінка та оцінка продукції, виготовленої з ливарних форм. Оцінка та оцінка є комплексним розрахунком собівартості продукції, виготовленої з ливарних форм. Тільки оцінюючи і оцінюючи всі виробничі ланки, підприємство може домогтися об'єктивного прибутку і. Зазвичай більшість компаній розробляють систему ціноутворення на литі форми, засновану на складності виробництва ливарних форм, і надають розумну ціну на виробництво конкретного пластику або пластикового виробу.

2. Побудова моделі ливарної форми. Поточна тривимірна структура ливарної форми зазвичай будується за допомогою програмного забезпечення CAD, CAM або CAE або використовується існуючий онлайн-конвертер формату SVL. У процесі обробки ливарних форм з ЧПУ комп'ютер програмуватиме створену 3D-модель прес-форми, включаючи виявлення та управління модулями, кодування деталей, управління базами даних тощо. Підприємствам необхідно відповідним чином закодувати модель та структурний проект різних ливарних форм, завершити інформацію про параметри даних, а також покращувати якість проектування та ефективність виробництва ливарних форм шляхом обміну даними різних модулів.

3. Автоматична обробка та виробництво погонажних виробів. Обробка та виробництво прес-форм в основному включає виробництво стрижнів, основ прес-форм і аксесуарів. Серцевина форми включає в себе рухомі форми, фіксовані форми, вставки, повзунки і похилі верхні частини, а також аксесуари для форм, включаючи знімні наконечники, плоскі наконечники, стійки, що позиціонують, пластикові напрямні втулки форм, прямі втулки і квадратні допоміжні пристрої. В даний час в процесі автоматичної обробки та виробництва виробів для лиття під тиском в основному використовуються тривимірне програмне забезпечення Pro/ENGINEER, програмне забезпечення для проектування прес-форм UG або вторинна розробка іншого програмного забезпечення, що підключається, для завершення автоматичного виробництва всіх конструкцій прес-форм і частини .

Автоматизоване проектування ливарних форм.

Джерело інформації для статті надав: MolDie

Створення стандартизованої системи лиття під тиском
Переваги та недоліки технології 3D-друку – Moldie

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *