Блог

БЕЗ BPA – чи це безпечно? — БЛОГ

Please log in or register to do it.

Дізнайтеся, чому варто інвестувати в контейнери для зберігання або транспортування, позначені знаком BPA FREE. Дізнайтесь, чи безпечний цей пластик.

Що таке БФА БЕЗКОШТОВНО? Визначення.

BPA, або бісфенол А, є хімічною речовиною, яка вже широко поширена. відомий своїм руйнівним впливом на здоров'я людини та тварин.. Він входить до групи фенолів, а його повна назва — 2,2-біс(п-гідроксифеніл)пропан. Вперше він був отриманий у 1891 році і з того часу широко використовувався при виробництві пластикової упаковки, яку часто використовували для транспортування чи переробки харчових продуктів, а також косметичних та гігієнічних товарів. Після багатьох років широкого використання цієї хімічної сполуки вчені почали дослідження, щоб визначити, чи можна виявити цю речовину у харчових продуктах чи косметиці, якщо вона є компонентом упаковки. На жаль, це виявилося правдою. Бісфенол А може проникати в їжу та засоби гігієни.. Сьогодні виробничі компанії, що виробляють упаковку та є свідомими брендами, вони більше не використовують BPA у своїй продукції. Звідси на упаковці з'явилося маркування BPA FREE, що у вільному перекладі з англійської означає, що продукт не містить цієї хімічної речовинищо також означає, що вона безпечний.

Як BPA впливає на здоров'я?

Насамперед, БФА, хоча це і невелика молекула, надає негативний вплив на гормональну та нервову системи. Він також впливає на репродуктивну систему та порушує роботу щитовидної залози. Фахівці, які інформують людей про шкоду BPA у професійних публікаціях, попереджають, що ця непомітна і часто використовується хімічна сполука, потрапляючи в організм, це може викликати ожиріння, безпліддя та діабет. Також кажуть, що він підвищує ризик розвитку раку.

Маркування BPA FREE – як розпізнати продукцію із безпечного пластику?

Незважаючи на високу шкідливість BPA, досі законодавчо заборонено використовувати його лише у дитячих пляшечках. З цієї причини кожен Свідомий споживач звертає увагу на упаковку продуктів харчування, і чи це безпечно. Знак BPA FREE вже добре відомий. Найчастіше це графіка зеленого або чорного кольору. У рамці, схожій на гурток, є напис BPA FREE. Шукайте його на дні пляшок або пластикової упаковки, щоб переконатися, що їжа, яку ви їсте, не містить цієї токсичної речовини.

Резюме: чи справді продукти зі знаком BPA FREE є безпечними?

Так! Усвідомлення того, що бісфенол А дуже негативно впливає на здоров'я, має змусити кожного свідомого споживача бути пильним. Якщо ми всі відмовимося від продуктів, що містять його та шкодять нашому здоров'ю, виробники будуть змушені змінити склад своїх пластикових виробів, щоб зробити їх безпечними. На ринку серед провідних виробників транспортних коробок та упаковки для продукції. вже є бренди, які його використовують. Тож на практиці це цілком можливо. Якщо ви хочете використовувати безпечну упаковку, ознайомтеся з пропозицією Бекупласт – ми дбаємо про здоров'я наших споживачів та не використовуємо бісфенол А у наших пластикових виробах.

Автор повідомлення:

Моніка Сойка — Фахівець з маркетингу

Джерело інформації для статті надав: BekuPlast

WMS-система – що це таке, які її переваги та недоліки? - БЛОГ
Крос-докінг – що це таке та які його функції? - БЛОГ

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *