Блог

Чому варто вибрати складні контейнери Clever Fresh Box Advance? — БЛОГ

Please log in or register to do it.

[ad_1]

Варто відзначити, що досвідчений і знаючий постачальник зробить акцент на мінімізації ризику псування товару, а споживач зрештою оцінить ефект від його роботи, вибравши пухкий, апетитно виглядає продукт.

Давно відомо, що пластикова скринька захищає товар, тому в Європі він є найчастіше використовуваним елементом у ланцюжку поставок свіжих фруктів і овочів. Стійкість конструкції та висока стійкість до навантажень – лише деякі з її переваг. Можливість штабелювання та штабелювання, що полегшує процес палетування та зберігання.

Чому варто вибирати складні контейнери? Деякі невідомі факти

Якщо наведені вище аргументи не дуже переконливі, варто перевести їх у цифри. Дослідження, проведені Німецьким інститутом матеріальних потоків та логістики Фраунгофера та Боннським університетом, показують, що приблизно 4% продуктів пошкоджуються в одноразовій упаковці, тоді як у разі багаторазової упаковки цей показник знижується до 0,1%. Відсоткові відмінності можуть здатися невеликими, але масштаб при перерахунку в євро вражає: використання картонної та дерев'яної упаковки призводить до збитків у розмірі 68 мільйонів злотих на рік, а пластикова коробка різко знижує їх до 2 мільйонів злотих. Цей список, мабуть, не вимагає будь-яких додаткових коментарів… І все ж, необхідно наголосити, що цей дефіцит є очевидним марнотратством продуктів харчування, що неприпустимо в XXI столітті, де наша поінформованість, знання та сучасні технології покликані усунути цю проблему. помилка.

Як об'єднати ці елементи, щоб вони працювали та втілювались у життя?

Під час пошуку рішення варто враховувати можливості, які дає використання складних. Складні коробки Clever Fresh Box. Вони були розроблені з урахуванням зворотної логістики нових продуктів. Ці контейнери зменшують обсяг приблизно на 84% у порожньому стані, що призводить до більш ефективного використання простору на складі та при зворотному транспортуванні. Звісно, ​​мінімізація потужностей максимізує прибуток виробників фруктів та овочів. Ці складні контейнери є ключовим елементом у стратегії та організації постачання, оскільки вони мають простий механізм складання та розкладання, який, таким чином, оптимізує напівавтоматичні та повністю автоматизовані процеси зберігання. Ергономічні ручки забезпечують безпеку та адаптовані до стрічкових конвеєрів.

Безперечною перевагою пропонованої нами продукції є її велика різноманітність. Наявність 3-х моделей дає можливість вибрати найкращий тип/версію/розмір коробки, призначеної для вашого товару. Ще одним елементом, що підтверджує перелічені вище елементи, є простота оцінки одиниць навантаження на піддони: у складеному вигляді вони завжди мають висоту 2,34 метра.

Чи складно вибрати складні контейнери?

Можливо, з самого початку, але нікому в галузі не потрібно нагадувати про функцію ажура в коробах у загальній циркуляції повітря. Справа здається простою, але не зовсім. При керуванні упаковкою часто не береться до уваги питання температури і, тим більше, питання етилену. Явлення, пов'язані з поглинанням кисню та виділенням вуглекислого газу, мають вирішальне значення для збереження свіжості фруктів та овочів. Простіше кажучи, кожен фрукт дихає та живе навіть після того, як його зірвали, тому нам необхідно уповільнити цей процес. Згаданий етилен також відіграє ключову роль (цей газ здатний прискорити дозрівання плодів до 10 разів). Тому не дивно, що ми звертаємо увагу на конструкцію самої коробки – ажурної конструкції, покликаної уповільнити процес дозрівання та доставити плід одержувачу якнайкраще.

Досвід та знання ринку дозволяють нам впроваджувати інновації у секторі ящиків для фруктів та овочів. Ваші потреби у поєднанні з нашими знаннями є основою для розробки нових концепцій. Наша мета – реалізувати стійкий та якісний підхід, починаючи з ланцюжка поставок та закінчуючи презентацією самого продукту споживачам. Висококласна продукція bekuplast group, яка підтримується модернізованим обладнанням та кваліфікованим персоналом, є гарантією задоволеності наших клієнтів.

Автор повідомлення:

Моніка Сойка — Фахівець з маркетингу

[ad_2]

Джерело інформації для статті надав: BekuPlast

Поширені проблеми, пов'язані із формуванням прозорих пластиків
Що таке компоненти прес-форм для лиття під тиском пластмас? (Литтєві компоненти) - Moldie

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *