Блог

Екологічні транспортні контейнери? Тільки під знаком Блакитного Ангела – БЛОГ

Please log in or register to do it.

[ad_1]

Екологічні проблеми захопили масову уяву; Сучасні покупці приймають рішення про купівлю через призму того, як обраний ними продукт вписується у звіт про прибутки та збитки для довкілля. Юридичні обмеження (Європейський Союз заборонить використання одноразових пластикових виробів у 2021 році) та економічний примус (країни та компанії, які не дотримуються необхідних обсягів переробки, стикаються із серйозними фінансовими наслідками) змушують діяти відповідно до принципів сталого розвитку. .

Контейнери «Бекупласт» та «Блакитний янгол» заради екології

Про це добре знає виробник транспортно-складської тари «Бекупласт». Пропозиція включає контейнери, виготовлені з матеріалів процесів переробки. Їх виробництво здійснюється з використанням перевіреного на якість помелу та регрануляту. Усі матеріали отримані з надійних джерел; З цією метою компанія займається відновленням старої тари, переробкою та повторним використанням сировини для виробництва нової партії тари. Переваги багаторазових транспортних скриньок є очевидними: вони заощаджують витрати, а також економлять інші цінні ресурси. Навіть найкращі пластикові контейнери з часом зношуються. Пошкоджені контейнери сортуються, подрібнюються, подрібнюються та переробляються. За якістю та властивостями матеріалу регранулят нічим не поступається новому матеріалу.

«Блакитний янгол» – якісна сертифікована пластикова тара.

Високі екологічні стандарти Бекупласту підтверджено сертифікатом. Блакитний ангел нагороду присуджено двом серіям контейнерів, виготовлених із перероблених матеріалів. Сертифікат засвідчує, що вироби із пластику відповідають найвищим екологічним, санітарним та якісним стандартам, оскільки завдяки своїй довговічності вони дозволяють:

  • економити природні ресурси та енергію,
  • вони не містять речовин, шкідливих для здоров'я людини та навколишнього середовища
  • повністю відновлювані.

Що таке сертифікація Blue Angel?

Блакитний ангел (англ. Blue Angel, нім. Blauer Engel) — найстаріший сертифікат у світі, широко популярний у Німеччині та країнах Західної Європи. Створена у 1978 році з ініціативи Міністерства внутрішніх справ Німеччини та схвалена Міністерством навколишнього середовища, вона керується широким колом громадських організацій, профспілок, компаній, громадських груп та органів місцевого самоврядування. Органом, що видає сертифікат та перевіряє відповідність стандартам, є RAL gGmbH. Він присуджується більш ніж у 90 різних товарних категоріях (крім продуктів харчування), а основним критерієм сертифікації є мінімізація негативного впливу на довкілля процесу переробки сировини та виробництва кінцевої продукції. Нині на них страждають приблизно 11,5 тисяч людей. різні продукти. Критерії сертифіката розробляються окремо для різних категорій продукції, але загалом стосуються таких питань:

  • економія сировини,
  • зниження забруднення та шуму,
  • усунення або зменшення кількості відходів та можливості їх повторного використання.

Сертифікат дозволяє мати на визначній продукції спеціальне маркування, що інформує споживача про те, що він має справу з екологічно чистим продуктом.

Контейнери базової та легкої лінії, сертифіковані Blue Angel

У пропозиції bekuplast є символ Блакитний ангел Виділено дві серії екологічних контейнерів євростандарту: Basicline та Lightline. Контейнери Basicline – це серія високоякісних контейнерів євростандарту, призначених як для харчової, так і нехарчової галузі. Легкі, але дуже стійкі контейнери завдяки різноманітності варіантів обробки підходять практично для будь-якого використання. bekuplast пропонує контейнери євроформату, тобто. зі стандартизованими розмірами дна (150х200 мм, 300х200 мм, 400х300 мм, 600х400 мм), які можна вільно комбінувати та штабелювати на європіддони розмірами 1200х800 мм та промислові піддони розмірами 1200х1000 мм. . Контейнери дуже стійкі та адаптовані для ручного транспортування та автоматичної конвеєрної техніки. Серія пластикових контейнерів Basicline вражає не тільки функціональністю, але й зовнішнім виглядом: форми, що обтічні, і характерний малюнок перфорованої структури надають контейнерам типового зовнішнього вигляду. Різні типи днища, суцільні або перфоровані бічні стінки, закриті або відкриті ручки, а також широкий вибір аксесуарів дозволяють конфігурувати залежно від ваших потреб. Серія Basicline сумісна зі знімними чохлами, що забезпечують оптимальний захист товарів від пошкоджень та забруднень під час транспортування; поміщені в контейнери, вони не зісковзують. Вони виготовлені з екологічно чистого переробленого матеріалу та сертифіковані «Блакитним ангелом». Контейнери серії Basicline ідеально підходять для транспортування харчових продуктів, оскільки завдяки гладкій поверхні вони легко чистяться та гігієнічні. У пропозиції компанії також є інші контейнери, призначені для харчової промисловості, у тому числі: для хліба, м'яса, парових ковбас, фруктів та овочів.

Легкі контейнери Lightline Euro-Norm універсальні та дуже стійкі завдяки конструкції з подвійними стінками. Вони мають ергономічні ручки та ідеально підходять для ручного керування. Вони доступні у двох розмірах дна (400×300 мм та 600×400 мм), тому їх можна штабелювати на європіддонах, як і серію Basicline. Їх легкість і стійкість, що досягаються завдяки конструкції з подвійними стінками, забезпечують комфорт при ручному транспортуванні та автоматичному транспортуванні легких вантажів. Виробник пропонує широкий асортимент аксесуарів, включаючи чохли, заправні контейнери, вставки з перегородками та візки. Легкі євроконтейнери серії Lightline універсальні та, як і серія Basicline, ідеально підходять для перевезення продуктів харчування.

Давно відомо, що пластикова тара забезпечує відмінний захист вантажу, що перевозиться; вони стабільні, стійкі до навантажень, а завдяки можливості штабелювання полегшують палетування та зберігання. На прикладі бекупластів видно, що вони можуть мати ще одну перевагу: екологічність.

Автор повідомлення:

Моніка Сойка — Фахівець з маркетингу

[ad_2]

Джерело інформації для статті надав: BekuPlast

Процес зворотного лиття під тиском - Moldie
Використання переробленого пластику для лиття під тиском

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *