Прес-Форми

Лиття пластмас під тиском короткими серіями

Please log in or register to do it.

Для лиття дрібносерійного під тиском використовуються форми з недорогого алюмінію або неякісної сталі для дрібносерійного виробництва. Цей економічно ефективний метод надає виробникам усі переваги стандартного лиття під тиском з погляду вартості, якості та ефективності.

Огляд лиття під тиском

Лиття пластмас під тиском – найпопулярніша технологія виготовлення прес-форм. Мільйони формованих пластикових виробів виробляються всюди і використовуються у нашому повсякденному житті. Деякі вироби, виготовлені методом лиття під тиском пластмас, включають іграшки, упаковку для харчових продуктів, пульти дистанційного керування для телевізорів, комп'ютерні клавіатури і т.д.
Нижче наведено процес лиття пластмаси.
●Пластикові гранули поміщаються в резервуар.
●Пелети рухаються вниз по нагрітому стволу за допомогою гвинтового плунжерного механізму.
●Шнек, що обертається, виконує свою роботу, витягуючи вперед розплавлений матеріал і змішуючи його з добавками.
●Поршень впорскує гарячий пластик у форму, яка закріплена на кінці циліндра.
●Виштовхувальні штифти виштовхують формовані деталі.
●Напрямні та зайвий матеріал видалені, і виріб готовий.
Цей процес можна повторювати мільйони разів, і виробники можуть розраховувати на сталість від виробництва до виробництва.

Важливість плісняви

Процес лиття під тиском складається із трьох основних етапів. До них відносяться механізм упорскування, форма та затискач. Механізм упорскування та затискач однакові для кожного продукту. Проте кожен продукт потребує різної форми.
Загартована сталь, матеріал, здатний витримувати екстремальні тиски та температури, дозволяє створювати форми великого об'єму. Щоб розплавлений пластик потрапив у порожнину, потрібний сильний тиск. Прес-форма — найдорожча та найважливіша частина процесу.

Лиття під тиском короткими серіями

Виробництво лиття пластмас під тиском велике. Таким чином, виробничий тираж, наприклад, 10 000 штук, відносно невеликий. Лиття під тиском дрібними партіями стає необхідним, оскільки існує ринок для невеликої кількості деталей, відлитих під тиском.
При дрібносерійному литті під тиском використовуються традиційні термопластавтомати та процеси виробництва пластикових деталей. Оскільки цей виробничий процес орієнтований на прості деталі його легко виробляти.
Пластикові гранули систематично подаються в бункер, подрібнюються та нагріваються до щільного пластичного шлаку. Розплавлений шлак упорскується в металеву матрицю під високим тиском за допомогою поршня. Готова деталь викидається та зберігає форму матриці після охолодження.
Готова продукція перевіряється, упаковується та відправляється замовнику. Процес лиття під тиском короткими партіями автоматизований, що робить процес ефективним і економічним.

Переваги лиття пластмас під тиском дрібними партіями

Можливість стати вашим першим маркетологом
Воно надає інноваторам можливість розвивати свої ідеї та впроваджувати їх на стадії виробництва. Низькі виробничі витрати та недорогі форми прискорюють тестування концепції перед остаточним виробництвом. Це дає маркетологам-початківцям перевагу в часі, що може дати їм конкурентну перевагу.
Пропонує масове виробництво малим та середнім підприємствам.
Серійне виробництво може принести користь малим та середнім підприємствам у вигляді зниження виробничих витрат. Лиття пластмас під тиском невеликими тиражами дозволяє малим підприємствам робити невеликі початкові інвестиції у високоякісні пластикові деталі.
Різні галузі промисловості, такі як автомобілебудування, електроніка, медицина та інші можуть виробляти високоякісні пластикові компоненти в невеликих кількостях, зберігаючи при цьому стандарти якості і сталість.
Він усуває розрив між прототипом та повноцінним виробництвом.
Виробництво ливарних форм у невеликих кількостях надає інженерам робочу модель для створення остаточного проекту. Мало того, що продукція виробляється набагато повільніше, прибуток від початкової продукції може бути використаний для фінансування кінцевих виробничих витрат.
Понад те, за допомогою лиття під тиском невеликих партій можна швидко вирішити проблеми проектування.

Вартість лиття під тиском короткими серіями

Люди можуть цього не усвідомлювати, але ми оточені ливарними формами у всіх аспектах нашого життя, від кухонних гаджетів до деталей наших автомобілів та електроприладів. Для цих виробів необхідне формування, тим більше, що виробництво здійснюється у великих масштабах. Однак, якщо виробництво має здійснюватися у менших масштабах, необхідно враховувати оснащення.
Інструменти коштують дорого, але, на щастя, сьогодні є кілька варіантів інструментів, які допомагають знизити витрати. Два важливі фактори можуть вплинути на ціну лиття під тиском невеликими тиражами:

Організуйте щось

Цей етап зазвичай включає установку інструментів у формувальному пресі, налаштування умов формування, нанесення захисту інструменту, налаштування матеріалу і кольору і т. д. Вартість процесу і налаштування залежатиме від кількості вироблених деталей.

Молдинг

Вартість формування залежить від вартості матеріалів, вартості преса, а також від того, чи працює прес із бригадою або без неї. Вартість матеріалу варіюватиметься в залежності від його типу, якості та кількості.

Догляд

Вартість інструментів варіюватиметься в залежності від технічних характеристик. Однак ключовим моментом є відповідність оснастки необхідним обсягам виробництва. Крім того, компанії по-різному враховують витрати на оснащення.
Наприклад, деякі компанії можуть не враховувати витрати на інструменти на етапі розробки. Інша компанія може включити витрати на оснащення у виробництво, інші можуть згрупувати інструменти як активи.

Програми

Малотиражне лиття під тиском використовується у різних галузях промисловості.

вартість лиття під тиском короткими серіями
Малі виробничі цикли
Для виробництва таких товарів, як медичні прилади, автомобільні деталі та побутова техніка може знадобитися менше 10 000 одиниць. Це дозволяє робити лиття під тиском короткими серіями.
Функціональні прототипи
Деякі продукти вимагають випробувань на придатність, функціональність та життєвий цикл продукту перед початком великомасштабного виробництва. Це дозволяє виробляти лиття під тиском короткими серіями, оскільки виробництво відбувається швидко та дешевше.
Інструментарій для тестування ринку та мостів
Він усуває розрив між прототипуванням, ринковим тестуванням та повноцінним виробництвом. Можна використовувати дрібносерійне лиття під тиском доти, доки не буде готова вся виробнича лінія. Ми пропонуємо широкий спектр послуг з лиття під тиском, включаючи лиття пластмас під тиском невеликими серіями.
Ми поставляємо добре виготовлені, високоякісні пластикові деталі та компоненти для різних галузей промисловості. Наша команда буде рада надати вам найкращі послуги з лиття пластмаси з кваліфікованим, відданим своїй справі та професійним персоналом. Якщо у вас є питання або запити щодо лиття під тиском дрібними і дрібними партіями, будь ласка, не соромтеся звертатися до нас для отримання додаткової інформації.

Джерело інформації для статті надав: MolDie

Пластик – стратегія, яка окупається.
Відкладена випічка – що це? Чому воно того варте? - БЛОГ

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *