Блог

Переваги пластикових піддонів Чому варто вибрати пластикові транспортні піддони? — БЛОГ

Please log in or register to do it.

[ad_1]

Як вибрати транспортні піддони?

Нині ринку переважають пластикові чи дерев'яні європіддони. Однак можна помітити, що виробництво пластикових піддонів збільшується і їх обирають все частіше. Чому? Це обговорюватиметься пізніше. Спочатку хотілося б зупинитися на тому, що слід враховувати під час їхнього вибору. Піддони, незалежно від їх типу, використовуються для пакування, транспортування та зберігання товарів. Їх використовують як із зберіганні, і при транспортуванні продукції. Їх розміри стандартизовані, що полегшує автоматизацію роботи. Хоча варто знати, що виробник пластикових піддонів може виготовити їх за спеціальним замовленням. І що важливо при їх виборі? Насамперед на них варто звернути увагу вантажопідйомність. Проте важливо не забувати враховувати як статичні, і динамічні навантаження. Крім того, матеріал, з якого вони виготовлені, впливає на їхню довговічність.

Якими є характеристики пластикових піддонів?

Як ми вже згадували, виробництво пластикових піддонів збільшується з кожним роком, все більше компаній використовують це рішення, що збільшує попит на них. Яка причина цього? Насамперед, їх витривалість та стійкість до шкідливих зовнішніх факторів. Причому мається на увазі як стійкість до хімічних речовин, так і погодних умов, що особливо важливо при зберіганні товару на відкритому повітрі. Крім того, вони славляться своєю довгою довжиною. строк служби та забезпечити безпеку при їх використанні (немає скал, немає ризику поранитися нігтями). Більше того, є пластикові піддони. гігієнічний. Їх можна легко та ретельно очистити та використовувати для різних видів товарів. Це підвищує їх універсальність та функціональність. Вони також можуть мати різні цілі. Структура пластикового піддону високого складання буде іншою (він має додаткові посилення), а також буде іншою при транспортуванні продуктів харчування (такі піддони мають закритий верх, у них немає зазорів та отворів, що сприяють скупченню води або бруду). Причому, як ми вже згадували, вони можуть мати стандартні розміри, наприклад, пластиковий піддон 1200х800, а також виготовлятися на замовлення замовника.

Існує кілька типів піддонів залежно від використання або призначення. Ми хотіли б надати інформацію про найважливіші з них. Найголовніші з них: експортні піддони. Вони легкі, міцні та не вимагають попередньої хімічної обробки. В даний час його використовують частіше піддони з вторинного пластику. Чим вони відрізняються? Вони використовуються в закритих системах, але найголовніше — вони виготовлені з вторинного матеріалу. Це робить їх більш екологічними. Пластикові піддониЕСР мають властивість проводити електростатичні заряди. Гігієнічні піддони використовуються в харчовій промисловості та можуть використовуватися скрізь, де потрібний високий рівень гігієни. Найпопулярнішими є європіддони Н1, які дозволені для контакту з харчовими продуктами. Крім того, існують також напівпіддони, які можна використовувати серед іншого: під час виставок.

Додатково потрібно знати, що піддони різняться за вантажопідйомністю. Зазвичай при виробництві пластикових піддонів застосовується різне маркування, що означає навантаження, яким вони можуть зазнавати.

  • Піддони середньої та великої вантажопідйомності зазвичай використовуються як піддони багаторазового використання як у відкритих системах зберігання, так і в закритих ланцюжках поставок. Виготовлені з високоякісного матеріалу піддони можуть витримувати статичне навантаження до 5000 кг і динамічне навантаження до 1500 кг.
  • До останньої групи належать піддони для важких вантажів та перенесення важких вантажів. Вони можуть бути цілісними чи ажурними. Їхня статична вантажопідйомність — до 5000 кг, динамічна — до 1500 кг. Крім того, їх також можна використовувати у високих складських стелажах, оскільки вони мають посилення, що підвищує їхню довговічність.

Пластикові піддони та дерев'яні піддони – відмінності

Говорять, що пластикові піддони все частіше витісняють дерев'яні. Які різницю між ними у використанні? Насамперед, підкреслюється легко утримувати в чистоті пластикові піддони. На відміну від дерев'яних, вони вільні від плісняви, грибків та бактерій. З цієї причини вони є обов'язковими у фармацевтичній або харчовій промисловості. Вони також безпечніші – у них немає цвяхів, що стирчать, або дерев'яних уламків, які могли б впитися в шкіру. Вони також дуже міцні та стійкі до високі навантаження. Їхній недолік у тому, що, зламавшись, вони вже непридатні для використання. Проте кажуть, що дерев'яні транспортні піддони є більш екологічними. З цим аргументом складно посперечатися, але можна вибрати виробників пластикових піддонів, які виготовляють їх із вторинної сировини. Як ми писали раніше, їх також можна переробити. Насамкінець слід додати, що пластикові європіддони дорожчі за дерев'яні. Але через набагато триваліший термін служби вони часто стають гарною інвестицією. Коли дерев'яний піддон рідко прослужить без ремонту один рік, пластикові піддони можуть прослужити не менше 10 років.

Автор повідомлення:

Моніка Сойка — Фахівець з маркетингу

[ad_2]

Джерело інформації для статті надав: BekuPlast

Все про шиберну засувку для лиття під тиском - Moldie
все, що потрібно знати - Молді

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *