Блог

Пластик – стратегія, яка окупається.

Please log in or register to do it.

Але якою є стратегія?

Ключове слово — Пластик. На європейському ринку використання пластикових піддонів є стандартом, який зародився ще у 1980-х роках. Вони складають справжню конкуренцію дерев'яним піддонам через дуже строгі фітосанітарні правила. На практиці це означає, що для відповідності вимогам стандарту, що допускає прямий контакт з харчовими продуктами, та отримання сертифікату ПЗ достатньо промити піддон холодною водою. Якщо перевести в цифри, справа стає ще очевиднішою. Результати бактеріологічних досліджень однозначні: Після миття пластикові поверхні зберігають у 4 рази менше бактерій, ніж зазначений стандарт, та у 80 разів менше, ніж дерев'яні поверхні.. Завдяки цьому ми не тільки отримуємо гарантію чистоти, а й економимо час, а значить, відсутність перебоїв у доставці. При цьому цей носій не вимагає додаткової обробки та підготовки за вищим фітосанітарним стандартом.

Що робити, якщо я не працюю у харчовій промисловості?

Приймаючи рішення щодо купівлі дерев'яного піддону, ознайомтеся з міжнародними нормами ISMP 15 (Міжнародний стандарт фітосанітарних вимірів) надання інформації про пакувальний матеріал у міжнародній торгівлі. Ці правила регламентують стандарти щодо наявності шкідників, якості та сухості деревини. Ці стандарти спрямовані на усунення ризику розповсюдження плісняви, грибків та шкідників, які становлять реальну загрозу навколишньому середовищу в країнах, в які вони потрапляють або перебувають транзитом. У додатку 1 до стандарту ISPM 15 наведено види обробки, яким повинна піддаватися деревина, щоб мінімізувати ризик:

ХТ – термічна обробка – пакувальний матеріал – піддається дії температури 56°С протягом 30 хвилин.

МБ – хімічна обробка бромистим метилом, також відома як фумігація деревини (УВАГА! З 2010 року використання цієї хімічної речовини заборонено у Європі.)(1)

ДХ — об'ємне нагрівання

Ці процедури аж ніяк не застосовуються до пластику. Варто підкреслити, що цей матеріал стійкий до:

  • цвіль, грибки
  • хімічні речовини, тобто кислоти та основи

Використання поліетиленової сировини, що характеризується:

  • висока гнучкість при температурі від -30 ° C до +40 ° C (у короткі проміжки часу навіть до +90 ° C)
  • стійкість до УФ-випромінювання

Пластик добре працює у будь-яких кліматичних умовах і легко зберігається на відкритому повітрі. Ці особливості прямо впливають на продовження терміну служби самого носія і, отже, на зниження витрат, що робить його вигідною довгостроковою інвестицією. Вага пластикового піддону також знижує транспортні витрати — пластик важить в середньому на 30% менше дерев'яного піддону і не вбирає вологу. Додатковою перевагою є фіксована тара. Фінансові питання – не єдиний аргумент на користь пластикових піддонів. Також є проблема, про яку варто згадати безпека: :

  • ніяких цвяхів та уламків
  • менша схильність товару до механічних пошкоджень

та функціональність:

  • Навантажувачі вилки можуть обробляти піддони з усіх боків.
  • піддони можна штабелювати на ніжках, що дозволяє заощаджувати місце для зберігання.
  • поліетилен на 100% придатний для вторинної переробки

Сьогоднішній розвиток транспорту та зберігання нерозривно пов'язаний із скороченням експлуатаційних витрат. Пластиковий піддон в даний час є ключовим інструментом, що підтримує процеси управління логістикою. Це середовище використовувалося, серед іншого, в таких галузях, як харчова, фармацевтична, автомобільна та садівнича. Варто придивитися до конкурентів, де вкладення окупилися вже в перший рік використання. Ми знаємо, що наші піддони характеризуються високою стабільністю, стійкістю до погодних умов, легкістю у догляді та малою вагою. Це середовище зачіпка Ваш успіх. Тому, якщо у вас є питання, сумніви або ви хочете перевірити найкращі рішення для вашої компанії, зв'яжіться з нами через вкладку «Контакти» у верхньому меню або зателефонуйте нам.

Виноски:

(1) http://blog.grupacarsekt.pl/zakaz-stosowania-bromku-methylu

Автор повідомлення:

Моніка Сойка — Фахівець з маркетингу

Джерело інформації для статті надав: BekuPlast

Фотографії доставки Moldie - Moldie
Лиття пластмас під тиском короткими серіями

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *