Блог

Поліпшення процесів та ефективності – переваги автоматизації складу — БЛОГ

Please log in or register to do it.

[ad_1]

Проте варто пам'ятати, що це ще й величезні інвестиції, які можуть становити кілька десятків, а то й кількасот мільйонів злотих. Тому, перш ніж ухвалити остаточне рішення, варто взяти до уваги всі фактори, що впливають на обґрунтованість таких витрат. Тому в цій статті ми надамо основні переваги таких інвестицій. Чи варто автоматизувати склад та чому? Переконайтеся в цьому, прочитавши цю посаду до кінця!

Що таке автоматизований склад?

Автоматичний склад — це об'єкт, робота якого заснована на процесах, що виконуються скоординовано, планово і, як випливає з назви, в автоматичному режимі. Залежно від конкретного рівня автоматизації робота такого складу може передбачати велике, середнє або мінімальне втручання людини. Докладніше про самі склади, а також рівні їх автоматизації ви можете прочитати в нашій попередній статті: Що таке автоматизація складу?

Автоматизація складу – які переваги інвестицій у розвиток технологій?

Є щонайменше кілька причин, з яких варто автоматизувати склад. До ключових з них належать, серед іншого, такі:

Автоматизований склад знижує витрати на обслуговування

Без сумніву, одним із найважливіших факторів на користь такого типу рішень є, звичайно ж, фінанси. Це відбувається з кількох причин:

  • Насамперед, автоматизація дозволяє скоротити або повністю виключити багато витрат які стосуються «живих» співробітників. Вам не доведеться нести витрати, пов'язані з навчанням, обладнанням робочих місць, внесками та податками, а також рядом інших елементів, характерних для традиційних форм зайнятості.
  • По-друге – автоматизовані склади безумовно більше місцяякий можна використовувати для комерційної діяльності. Використання сучасних технологій дозволяє набагато ефективніше використовувати наявний простір.
  • По-третє – машини зменшити кількість аварій та зіткнень (про що ми поговоримо трохи пізніше), що допомагає скоротити витрати, пов'язані з ремонтом чи необхідністю придбання нових товарів чи обладнання.

Автоматичний склад – чи варте воно того?

Хоча може здатися, що автоматизація логістичних процесів передбачає витрати, які окупляться через багато років, численні дослідження показують, що прогнози набагато оптимістичніші. На думку Deloitte, ви можете розраховувати на перші результати та, як наслідок, на значне зниження витрат. всього через 3 роки після впровадження технології автоматизація роботи складу.

Автоматизація складу підвищує ефективність роботи

Як неважко здогадатися, робота автоматичних роботів, що працюють на складах, може бути безперервною – з невеликими перервами, пов'язаними з їх обслуговуванням, ремонтом, налаштуванням та заряджанням. Тому відпадає проблема звичайної людської втоми, звільнень та відпусток, підвищеної плинності кадрів та, як наслідок, необхідності проведення регулярного навчання.

Автоматизовані склади підвищують рівень безпеки

Також варто пам'ятати про таке важливе питання, як безпека людей та машин, які працюють усередині підприємств. У зв'язку з тим, що діяльність, що виконується роботами, повторюваний і дуже точний – на автоматизованих складах зіткнення чи аварії трапляються набагато рідше.

Контейнери як незамінний елемент кожного автоматизованого складу

Автоматичні склади не можуть обійтися без електрики, сучасної техніки, а також обладнання, яке необхідне для того, щоб усі процеси, що відбувалися в них, проходили за планом. До останньої групи належать, наприклад, складські контейнери з бекупласту, які відповідають за оперативне транспортування та ефективний захист кожного вантажу.

Пропозиція нашої компанії чекає на Вас до 4 лінійок спеціалізованої продукції. Усі вони доступні у розмірах, які підходять більшості транспортних систем. Окрім своєї універсальності та сумісності, вони також забезпечують виняткову довговічність, завдяки чому легко вміщують та закріплюють вантажі вагою до 50 кг.

Автор повідомлення:

Моніка Сойка — Фахівець з маркетингу

[ad_2]

Джерело інформації для статті надав: BekuPlast

Використання переробленого пластику для лиття під тиском
Все про шиберну засувку для лиття під тиском - Moldie

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *