Прес-Форми

Постачальник лиття під тиском 2K — Moldie

Please log in or register to do it.

Moldie – провідний постачальник прес-форм та штампів для різних галузей промисловості. Для подальшого розширення своїх послуг компанія Moldie інвестувала у передові технології, купивши один комплект термопластавтоматів 1900T 2K. Це нове доповнення дозволить Molda пропонувати своїм клієнтам послуги лиття під тиском 2K, що дозволить виробляти багатофункціональні та складні деталі.

Виробництво слідів прес-форм 2K

Послуга Moldie з лиття під тиском 2K є ідеальним рішенням для клієнтів, які хочуть створювати складні, багатофункціональні деталі з високим рівнем точності та сталості. Використовуючи сучасне обладнання, досвідчених технічних фахівців та контроль якості, Moldie прагне надати своїм клієнтам надійний та ефективний сервіс.

Що таке лиття під тиском 2k?

Цей інноваційний виробничий процес дозволяє ефективно виробляти складну формовану деталь із двох різних матеріалів чи кольорів. Це називається литтям під тиском 2k, тому що матеріали можуть мати різні властивості або рівні твердості, але переробляються один виріб в одному процесі лиття під тиском.

Устаткування для лиття під тиском 2k

Основна причина, через яку процес двокомпонентного лиття під тиском є ​​поширеним і поширеним, — це економія витрат. Процес лиття під тиском 2k заощаджує час, який інакше було б витрачено на кінцевому етапі складання. Це не тільки економічно, а й забезпечує найкращі дизайнерські та естетичні характеристики.

По суті одна машина запрограмована на виконання двох упорскування за один цикл. Формувальна машина 2k повинна бути обладнана багатошнековими шнеками з інструментом, що обертається, передатним інструментом, рухомим стрижневим інструментом і будь-якими іншими необхідними пристроями. Передача інструменту часто використовується для забезпечення безперебійної роботи.

Програми для лиття під тиском 2k

Лиття під тиском 2к ефективно справляється з поєднанням твердого та м'якого пластику або двох кольорів в одному пластиковому виробі. Одним із випадків, коли можна використовувати лиття під тиском 2k, є пластиковий виріб, де пластик та прокладка кришки виготовлені з м'якого пластику. Зазвичай процес формування 2k складається із двох етапів.

Виробництво слідів прес-форм 2K

Деякі з продуктів, що виробляються методом лиття під тиском 2k, включають зубні щітки, м'які та тверді ручки, кнопки управління, протиковзкі накладки, ручки керма велосипеда. Виробничий процес, який використовується при литті під тиском 2k, включає виготовлення двох цінових порожнин. У процесі виробництва пластик упорскується в одну порожнину форми. Форма обертається, і пластик впорскується в іншу порожнину, коли попередня форма твердне.

Переваги лиття під тиском 2k

Підтримує докладні функції

У процесі лиття під тиском пластмаси піддаються сильному високому тиску, що змушує їх щільніше притискатися до форми. Завдяки цьому в конструкцію можна включити велику кількість деталей. Крім того, через високий тиск, властивий процесу лиття під тиском, складні форми можна виробляти на більш повільних швидкостях.

Більше того, оскільки пластик можна впорскувати у форму за допомогою однієї або декількох ін'єкцій, лиття під тиском 2k дозволяє більш чітко розділити два матеріали. Наприклад, твердість або м'якість матеріалу або використання різних кольорів.

Гнучкість

Лиття під тиском 2k – це гнучкість. Це дозволяє виробляти продукцію різних кольорів або використати новітні технології. Це також дає вам свободу вибору іншого дизайну, порівняно з металевим виготовленням.

Висока продуктивність

На відміну від інших процесів лиття, лиття під тиском 2k відбувається швидко, якщо ливарні форми проектуються відповідно до специфікацій та налаштувань клієнта. Це дозволяє робити більше деталей з однієї форми. Така висока продуктивність робить його більш прибутковим.

Виробничі витрати можуть бути значно нижчими, оскільки технологія 2k поєднує всі етапи в єдиний процес лиття під тиском.

Підвищена довговічність

Лиття пластмас під тиском дозволяє використовувати наповнювачі у ливарних формах. Ці наповнювачі можуть допомогти знизити щільність пластику у процесі формування. Це також надає додаткової міцності формованим деталям. Цей процес є одним із кращих, забезпечуючи підвищену міцність та довговічність, які не забезпечують більшість процесів формування.

Поява

Вироби, виготовлені методом лиття 2к, привабливіші тим, що в одному виробництві можна використовувати два кольори. Це можна досягти за рахунок спільного лиття під тиском, що усуває проблеми, пов'язані з використанням певного типу пластику.

Економія виробничих витрат

Цей автоматизований процес виконується машинами та роботами. Роль єдиного оператора – контроль та управління. Автоматизація знижує виробничі витрати та накладні витрати. Це також знижує кількість відходів, пов'язаних із дефектами збирання.

За рахунок скорочення трудовитрат під час процесу лиття під тиском загальна вартість виробництва значно знижується. Ще однією перевагою процесу автоматизації є точні ливарні форми. Комп'ютерне проектування (CAD) і автоматизоване виробництво (CAM), що використовується, забезпечують точність форм.

Налаштований

Функціональність та довговічність є важливими аспектами будь-якого продукту. Поєднання твердого та м'якого пластику робить виріб зручнішим у використанні, оскільки м'яка пластикова кришка або м'які краї підвищують комфорт використання. Продукти можуть бути адаптовані до потреб покупця.

Світло

Під час лиття під тиском 2k ви використовуєте легкі матеріали високої щільності, які є відмінною заміною металу. Використання пластикових деталей знижує вагу металевих деталей. Ці деталі можуть використовуватись на різних підприємствах без шкоди для міцності та стійкості.

Екологічно чистий

Оскільки відходів мало, процес лиття під тиском 2k є екологічно чистим. Виробники використовують екологічно чисті методи, такі як передрібнення пластику, щоб мінімізувати відходи.

Різниця між ліпленням 2к та молдингом

Формування — це тип процесу лиття під тиском, який дозволяє об'єднати два різні матеріали в один виріб. Однак є деякі відмінності між литтям під тиском та литтям під тиском 2k.

  1. У той час як формування може бути одно або двоетапним, формування 2k являє собою тільки одноетапний процес.
  2. З точки зору виробництва лиття 2к має вищі обсяги виробництва при великих операціях порівняно з накладним литтям.
  3. У процесі формування матеріали мають бути холодними, щоб їх можна було видалити. З іншого боку, за допомогою лиття під тиском 2k полімер можна зробити гнучким та гарячим, що забезпечує більшу функціональність.
  4. Оверформінг має більше обмежень на матеріали, тоді як 2К-формінг дозволяє використовувати кілька матеріалів.

Зрештою, завдяки литтю під тиском 2k у вас з'явиться більше творчих можливостей. Тим не менш, є ще основи, яким необхідно слідувати, наприклад, використання правильних матеріалів та поєднання правильних пластиків для досягнення найкращих результатів.

Ми будемо раді відповісти на ваші питання з лиття під тиском 2к та прийняти ваше замовлення. Ми пропонуємо безкоштовні оцінки та гарантуємо клієнтам використання високоякісних та довговічних матеріалів, що перевершують очікування.

Джерело інформації для статті надав: MolDie

3D-відео, що демонструє процес лиття пластмас під тиском. "
Профіль компанії Молді - Молді

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *