Прес-Форми

Прецизійне лиття під тиском — Moldie

Please log in or register to do it.

При прецизійному лиття під тиском використовуються новітні технології лиття під тиском пластмас. Через складний виробничий процес це найдорожчий метод ін'єкцій. Цей тип методу лиття пластмас під тиском вимагає точних форм та обладнання.
Як правило, більшість компаній, що займаються литтям пластмас під тиском, не використовують прецизійне лиття під тиском для виробництва всього продукту. Однак він використовується для невеликих та рідкісних виробництв, де розробка продукту потребує точної форми лиття пластмас під тиском. Машина прецизійного формування повинна бути під високим тиском, щоб забезпечити найвищу якість пластикових деталей та загальну точність.
Цей процес є високотехнологічним та відрізняється від традиційних методів лиття під тиском. Цей процес також необхідний для виробництва пластикових прецизійних деталей складної геометрії, які ідеально підходять для заміни металевих прецизійних деталей, що використовуються в промислових цілях.

Чинники, що впливають на точність форми

Точність прес-форми залежить від наступних факторів:
●Розмір порожнини прес-форми
●Вибір матеріалів
● Точність розділової поверхні
● Коефіцієнт допуску за розмірами прецизійних форм.
●Кількість порожнин у конструкції прес-форми.
●Товщина нижньої пластини, несучої пластини та стінки порожнини.
●Точное положення порожнини
● Точність розділової поверхні
●Технічний дизайн

Як працює точне формування

Багато галузей промисловості шукають складніші пластикові форми для обслуговування різних секторів, таких як охорона здоров'я, автомобілебудування, фармацевтика і т. д. Процес формування пластмас у різні складні форми з використанням верстатів з ЧПУ відомий як полімерна оптика. Метою прецизійного формування є виробництво пластикових деталей із жорсткими розмірними допусками.

Як працює точне формування

Переваги прецизійного лиття під тиском

1. Однією з переваг прецизійного формування є економічна доцільність. Цей покращений процес запобігає проблемам, що виникають при укладанні контрактів та виробництві технічної продукції.
2. Процес прецизійного формування може забезпечити точність, необхідну розробки високоточних виробів. Крім того, це дозволяє виробникам адаптувати процес до потреб формованого виробу.
3. Продукція, виготовлена ​​з використанням прецизійного лиття під тиском, має розумну ціну з огляду на високий контроль якості та точність.
4. Полімерна оптика у прецизійному лиття під тиском є ​​ключем до розробки прецизійних форм. Також надається можливість створення унікальної пластикової окантовки.
5. До прецизійного лиття під тиском виробу доводилося виготовляти вручну консультантам з лиття. Зараз великі виробництва пластикових виробів виробляються з точністю та за розумною ціною.
6. Вироби, виготовлені методом прецизійного лиття під тиском, мають малу вагу.
7. Це робить вироби більшими за інші вироби, вироблені іншими методами формування.
8. Процес прецизійного лиття під тиском не вимагає додаткових етапів та може бути виконаний за один етап. Це означає, що технологія продукту займає менше часу.
9. Цей процес підходить для масового виробництва формувальних матеріалів незалежно від форми та конструкції виробу.
10. Іноді скло та прецизійну полімерну оптику комбінують для підвищення точності виготовлення виробу. Це також забезпечує високий рівень моніторингу та контролю якості на доступному рівні.

Поради та рекомендації щодо прецизійного лиття під тиском

Проблеми толерантності
Як уже говорилося раніше, прецизійне формування виробляється не на всьому виробі, а лише на тій частині, де потрібне наукове формування. Тому прецизійне формування використовується, коли виріб потребує жорстких допусків. Це означає, що вимоги до продукції необхідно ретельно дотримуватись, щоб не допустити пошкодження конструкції термопластавтомату.
Це може бути потенційно небезпечним, якщо будь-яка частина верстата зламається під час руху ЧПУ. Ці допуски досягаються за рахунок лиття під тиском, але прецизійне лиття під тиском на індивідуальне замовлення є найкращим варіантом при розробці цих продуктів. Консультанти з формування повинні розуміти вимоги до точності продукції, щоб не витрачати гроші на той сегмент.
Поточні витрати на розробку всього продукту на машині для лиття під тиском через прецизійне формування будуть високими. Найкращий варіант — запитати, яка частина виробу потребує точного формування, та застосувати відповідне точне формування.
По-перше, продукт розробляється методом лиття під тиском. Потім відповідним чином відливаються деталі, що потребують точного лиття.
Матеріали
Зазвичай процес прецизійного формування може призвести до усадки пластику. Весь продукт може бути пошкоджений, якщо матеріал має високу посадкову здатність. Наприклад, популярний пластиковий полімер поліетилен має високий діапазон усадки і не ідеальний для точного формування. Акрилонітрил-бутадієн-стирол (АБС) є гідною заміною поліетилену.
АБС-пластик може зберігати свою еластичність при високих температурах із зменшеною усадкою =/-0,006. Хоча це не найкращий матеріал для прецизійного лиття під тиском, що вимагає усадки +/-002.
Скло або іншу смолу змішують із пластиком, щоб надати йому здатність стискатися. Цей зовнішній матеріал допомагає поглинати надлишкове тепло та утримувати пластик на місці, тим самим зменшуючи усадку.
Зверніть увагу, що додавання цього матеріалу не означає, що виріб не дасть усадки. Виріб стискатиметься залежно від індукованої смоли. Тиск упорскування близько 392МП знижує коефіцієнт усадки до нуля.
Техніка
При використанні правильної техніки точного формування, кожна частина виробу обробляється однаково. Для досягнення точності виріб має бути ідентично точній формі.
Точний процес формування потребує часу та концентрації. Щоб отримати найкращий результат, потрібно знайти компанію з лиття під тиском, яка спеціалізується на процесі точного лиття.
Вибір областей форми, що потребують точності
Через свою складність цей метод дорожчий. Тому важливо розуміти, які частини нестандартного пластику вимагають високих допусків.
Також важливо зрозуміти, чи можна контролювати допуски за допомогою традиційних методів формування. Пластикова деталь може вимагати як звичайного, і прецизійного процесу. З іншого боку, електрична деталь може вимагати точної обробки невеликої частини виробу, а не всієї деталі.
Вибір найкращого виробника прес-форм

прецизійне лиття під тиском
Нарешті, щоб створювати високоякісні формовані вироби, вам необхідно знайти найкращу компанію з точного лиття з точними формами та інструментами. Це найважливіший чинник розробки прецизійних формованих деталей з жорсткими допусками і ідентичних виробів.
Компанія, яка повністю розуміє цей процес і спеціалізується на прецизійних інструментах, може виготовити ваш продукт. У нас є найкраща команда для виробництва вашої продукції. Зателефонуйте нам зараз, щоб дізнатися ціну.

Джерело інформації для статті надав: MolDie

Як працює лиття пластмас під тиском
Продукція, виготовлена ​​методом ін'єкцій - Moldie

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *