Прес-Форми

Прес-форма для лиття під тиском/Підйомник для форм — Огляд — Moldie

Please log in or register to do it.

Основні виробничі процеси в промисловості пластмаси були вдосконалені з моменту впровадження методів лиття під тиском. Тепер для задоволення ринкового попиту можна виробляти серійно більш схожі та високоякісні пластикові вироби.
Дякуємо виробникам цих ливарних форм. Витяг для ливарних форм є важливим елементом, що забезпечує успіх всього процесу лиття під тиском.
Залежно від попиту та ринкових тенденцій дедалі більше покупців просять продукцію зі схожими фізичними характеристиками. Тому попит на ливарні форми зростає.
Ми зарекомендували себе як один із провідних виробників та постачальників цих ливарних форм. Прочитайте наші інші публікації, щоб дізнатися більше про те, як їх використовувати та як щоразу отримувати найкращі результати.
Витяг використовується на заключному етапі виробництва пластмас. Це коли розплавлений пластик залитий у форму та готовий до видалення.
У формі дуже багато деталей. Він відкривається та закривається, дозволяючи розплавленому пластику проникнути всередину та затвердіти. За готовністю вироби з підрізами витягуються із форми за допомогою підйомника.

Переміщення пластикових виробів за допомогою витягу для ливарних форм.

Без домкратів зняти новостворені пластикові вироби з підрізами досить складно. Дехто скаже: чому б не уникнути підрізів? Це не найкраща ідея. Підрізи у пластикових виробах необхідні. Однак не всі пластики мають такі характеристики.
Зазвичай система виштовхування в установці для лиття під тиском працює з штифтами, що виштовхують. Без витягів штифти витягують виріб із пластику. Якщо виріб підрізається, штифти можуть пошкодити виріб. Ось чому штовхачі для лиття під тиском потрібні. Нижче ми обговоримо, як ці функції працюють.

Функції витягу ливарної форми

По-перше, слід уточнити, що витяги для ливарних форм виготовляються самостійно. Деталі виготовлені за призначенням. Це означає, що під час підйому враховується машина для лиття під тиском, оскільки вона зрештою інтегрована в машину.
По-друге, ліфт має різні вузли, що визначають тип пластикових виробів, які може використовувати. Наприклад, припустимо, що ви робите в основному невеликі вироби з пластику. У цьому випадку для цього вам знадобиться вбудований підйомник іншого типу. Однак, якщо ваші пластикові вироби зазвичай мають великі розміри, наприклад, баки для сміття та інші вироби, для цієї мети вам знадобиться невбудований підйомник.
Ми завжди радимо вам звертатися до досвідченого інженера, коли настане час встановити витяг на вашу термопластавтоматну машину. Якщо установник досвідчений, це можна зробити буквально за кілька хвилин. Однак, це не дуже довгий процес.
Також слід зазначити, що встановлений на машині витяг сумісний з виробами, які ви хочете виготовляти за допомогою термопластавтомату. Необхідно враховувати всі ці умови, оскільки процес зняття формованого пластикового виробу є чутливим до часу.
Це означає, що витяг повинен працювати ідеально, щоб вчасно звільнити пластиковий виріб. Щоб позбавити себе від стресу, ви можете зв'язатися з одним з наших інженерів, який надасть докладний аналіз та підтримку, щоб допомогти вам прийняти рішення та придбати кращу машину з ідеально працюючим витягом.

Як це працює

Мета витягу — створити більше місця, яке дозволить акуратно вийняти формований пластик з форми. Це може бути Т-подібний або циліндричний витяг. Обидві версії працюють однаково. Однак ми зазвичай використовуємо Т-подібні витяги для більш важких або великих пластикових виробів.
У момент виштовхування, після остигання форми, система виштовхування виштовхується. Це змушує ліфт рухатися вбік, слідуючи його нахилу. Необхідно стежити, щоб підйомний елемент правильно розташовувався на підрізі пластикового виробу.
При відповідному допуску на рух вгору та вниз підйомник переміщає пластиковий виріб вгору, підтримуючи штифти, що виштовхують. Без домкрата зберегти підріз у цілості та безпеці буде складно.
Все працює за рахунок виштовхувальних пластин, розташованих під штовхачем термопластавтомату, і штифтів, що виштовхують. Це пластини, які переміщують агрегат вгору та вниз. Вимірюємо висоту підйому нагору під час гребка штангіста. Дуже важливо знати рівень ходу витягу, щоб можна було відповідним чином виміряти його та видалити пластиковий виріб.

Кут нахилу

Кожен витяг має певний кут, під яким він нахиляється в процесі викиду. Цей кут необхідний, оскільки він покращує рухи, необхідні при виштовхуванні пластикового виробу з форми. Кут нахилу варіюється в залежності від різних домкратів для лиття під тиском. Його часто називають тангенціальним кутом підйому, рівним горизонтальному та вертикальному ходу підйомного ежектора.

додаток

Коли справа доходить до вибору типу витягу, багато людей вважають, що найкраще підійде комбінований витяг. Цей тип визнано ідеальним для пластикових виробів усіх розмірів. Комбінований витяг працює так само, як і вбудований, тільки з більшою вантажопідйомністю через більший розмір.
Як правило, ви можете замінити штовхачі на машині для лиття під тиском, якщо вони починають працювати зі збоями. Запасні частини легко доступні. Однак ви повинні переконатися, що ці деталі однакові, щоб уникнути порушення функціональності термопластавтомату. Крім того, для термопластавтоматів з Т-подібною основою найкраще встановлювати на машину штовхачі Т-подібної форми.
Всі ці функціональні частини термопластавтомату підтримують одна одну. Вони працюють в унісон, що є чудовим приводом для правильного та регулярного обслуговування вашої машини. Більше того, купівля з надійних джерел залишається найкращим способом отримати приголомшливі результати та велику віддачу від ваших інвестицій.
Нашим пріоритетом є надання продукції найвищої якості, яка буде довговічною, доступною та функціональною. Ми продовжимо надавати ливарні форми найвищої якості відповідно до ваших потреб. Щоб отримати додаткові запити, відвідайте наш сайт.

Джерело інформації для статті надав: MolDie

Чи є лиття під тиском/лиття з пінополістиролу гарною ідеєю?
Як працює напрямна для ливарної форми

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *