Прес-Форми

Що таке традиційний процес обробки та процес обробки з ЧПУ?

Please log in or register to do it.

Традиційний процес обробки

Традиційна технологія обробки — це технологія обробки, яку виробляють на основі досвіду в процесі безперервних досліджень.

У традиційній технології обробки більшість використовуваних матеріалів видобувається з реальних природних ресурсів, поєднуючи етапи вимірювання та обробки та зрештою утворюючи традиційну технологію обробки.

Традиційні процеси механічної обробки найчастіше використовуються у механічному виробництві, проте цей процес вимагає високого професіоналізму операторів, що призводить до деякої невизначеності у традиційних процесах механічної обробки.

Процес обробки з ЧПУ

Технологія обробки з числовим програмним управлінням ґрунтується на традиційній технології обробки з використанням верстатів для обробки.

При обробці на верстатах з ЧПУ зміст робіт складніший, а використовувані технології включають як традиційні ремесла, а й комп'ютерні технології.

Запрограмувавши його та прийнявши відповідну програму контролю, можна краще гарантувати точність та якість деталей. Порівняно з традиційним процесом механічної обробки можна виготовляти складніші деталі.

При використанні ЧПУ для механічної обробки необхідно розуміти кожну ланку процесу, таку як ріжучі інструменти, пристосування і т.д. Шляхом опису деталей контролюється загальна якість продукту відповідно до потреб людей.

Джерело інформації для статті надав: MolDie

Процес проектування, розробки та виготовлення ливарних форм.
Вплив технології 3D-друку на дизайн творів мистецтва

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *