Прес-Форми

Все, що потрібно знати про Tesla Cybertruck — Molda

Please log in or register to do it.

[ad_1]

Tesla Cybertruck може виглядати як найпотворніший пікап, який ви коли-небудь бачили, але це не завадило приблизно 1250000 потенційних покупців розмістити замовлення на автомобіль.

Зовнішній вигляд автомобіля не завадив сайту IncAfrica.com заявити: «Не помиляйтеся, Tesla Cybertruck повністю змінить автомобільну промисловість».

Новини показали, що кузов Cybertruck вироблятиметься з використанням гігантської машини для лиття під тиском IDRA Assemble 9000-Ton Giga Press.

Але що таке Tesla Cybertruck і як він буде вироблятися? Які особливості ми можемо очікувати від автомобіля? Коли ми можемо очікувати, що він надійде у продаж? Чи варто купувати Tesla Cybertruck?

Якщо ви хочете дізнатися відповіді на всі вищезазначені питання та багато іншого, ця стаття для вас.

Що таке Cybertruck Tesla?

Ілон Маск виступає на стартовому заході Cyber ​​Rodeo Tesla Giga Texas 7 квітня 2022 року в Остіні, штат Техас.
Генеральний директор Tesla Motors Ілон Маск виступає на відкритті заводу Tesla Giga Texas Cyber ​​Rodeo 7 квітня 2022 року в Остіні, штат Техас.

Tesla Cybertruck — повністю електричний пікап, створений американською автомобільною та екологічно чистою енергетичною компанією Tesla. За словами Тесла, «Кібертрак має зовнішню обшивку, що забезпечує чудову довговічність та захист пасажирів».

Компанія додає: «Починаючи з майже непроникного екзоскелету; Кожен компонент розрахований на максимальну міцність та довговічність: від структурного настилу із холоднокатаної нержавіючої сталі Ultra-Hard 30X до броньованого скла Tesla.

У статті для CarAndDriver.com, компанії Hearst Digital Media, Ерік Стаффорд описує, що Tesla Cybertruck виглядає як автомобіль, «кинутий інопланетною расою». Однак Стаффорд відразу ж визнає, що ця вантажівка «здатна кинути виклик всім пікапам, що найбільше продаються».

Незважаючи на те, що Tesla спочатку пропонувала потенційним покупцям три варіанти Cybertruck вартістю 39 990 і 69 990 доларів США, якщо ви хочете зробити попереднє замовлення сьогодні, ви можете зробити це з повідомленням: «Ви зможете завершити налаштування, коли ми наблизимося до виробництва». Більше варіантів немає.

Що стосується дивної форми Cybertruck, то CNBC.com повідомляє, що вона була натхнена двома фільмами: «Той, що біжить по лезу» і «Шпигун, який мене любив».

Особливості Tesla Cybertruck

Хоча подробиці про Cybertruck досі незрозумілі, Tesla та інсайдери галузі отримали важливу інформацію про функції, які ми можемо очікувати, коли автомобіль почне сходити з конвеєра.

Tesla дала кілька обіцянок потенційним покупцям, красномовно сказавши їм: «Маючи вантажопідйомність до 3500 фунтів і регульовану пневматичну підвіску, Cybertruck є найпотужнішим інструментом, який ми коли-небудь створювали».

Ось деякі подробиці, надані Tesla про функцію Cybertruck:

  • Зберігання як у сховищі: Цей автомобіль може бути Теслой, але це все одно вантажівка. Так що є місце для ящика для інструментів, Cyberquad (електричного квадроцикла Tesla) та запасного колеса. Також є зовнішнє сховище, що замикається, об'ємом 100 кубічних футів.
  • Неминуча сила: Автовиробник стверджує, що його вантажівка має буксирувальну здатність понад 14 000 фунтів, що доводить, що автомобіль може залишатися на землі незалежно від того, наскільки екстремальною є ситуація.
  • Адаптивна пневматична підвіска: Підвіску вантажівки можна підняти та опустити на чотири дюйми для полегшення доступу до автомобіля або його багажника. Його здатність до самовирівнювання гарантує, що Cybertruck зможе адаптуватися до будь-яких умов.
  • Гнучкий інтер'єр: Як і всі сучасні автомобілі, Tesla Cybertruck оснащений 17-дюймовим сенсорним екраном з інтерфейсом, що налаштовується, що дозволяє розважати шість пасажирів протягом всієї поїздки.

Вибоїстий старт для Cybertruck

З того часу, як Маск анонсував Tesla Cybertruck у 2019 році, справи пішли не зовсім за планом.

Більшість людей пам'ятають так званий інцидент з оголошенням, коли демонстрація, що демонструє, що вікна вантажівок, що не б'ються, закінчилася конфузом, коли скло розбилося.

Повідомляючи про постійно мінливі і зростаючі обіцянки Tesla, Джон Вінсент з USNews.com каже: «З моменту свого анонсу Cybertruck, що поляризує, ніс більше обіцянок, ніж корисного навантаження».

У статті від лютого 2022 Вінсент каже, що, давши безліч обіцянок щодо Cybertruck, компанія видалила докладну інформацію зі свого веб-сайту. Він додає: «В даний час у галузі ходять чутки, що компанія переобладнала вантажівку після вивчення пропозицій інших автовиробників».

Енергія та ефективність

Заряджання енергії електромобіля
Зарядка електромобілів у Празі, Чехія

В електромобілях однією з найважливіших особливостей є акумулятор. Tesla поки не має ніякої інформації про розмір батареї Cybertruck.

У статті для оглядового сайту Tomsguide.com Том Прітчард припускає, що Cybertruck, швидше за все, буде оснащений новими акумуляторними елементами 4680. Він додає: «Акумулятори 4680 — це диво інженерної думки, і Тесла обіцяє, що спіральна конструкція забезпечує на 16% більше ходу та у шість разів більший запас ходу. потужність існуючих зв'язків.

Прітчард також повідомляє, що одномоторна версія Tesla Cybertruck зможе проїхати 250 миль на одній зарядці. Модель із двома двигунами обіцяє проїхати 300 миль, а версія із трьома двигунами — 500 миль на одній зарядці, що Причард називає «абсолютно смішним».

Що стосується продуктивності, Вінсент повідомляє, що коли був анонсований Cybertruck, були ознаки того, що одномоторна версія зможе розганятися з нуля до 60 миль на годину за 6,5 секунди.

Як буде створюватись Cybertruck?

Десь у січні 2021 року Маск був налаштований оптимістично, повідомивши представникам ЗМІ, що Cybertruck зійде з конвеєра до кінця 2021 року.

Cnet.com повідомляє, що генеральний директор Tesla повідомив журналістам, які були присутні на щоквартальному звіті про прибутки та збитки його компанії за 2021 рік, що конструктивні недоліки виправлені і вони готові замовити обладнання, необхідне для виробництва вантажівки.

Незважаючи на обіцянки, жодного Cybertruck досі не доставлено замовнику. Це призвело до багатьох питань про те, як вироблятиметься автомобіль. Там, де багато питань без відповідей, спекуляції стають нестримними.

Є припущення, що ми не побачили обіцяних Cybertruck через складність створення машини для виливки масивного корпусу, що складає зовнішній вигляд автомобіля. Це — машина IDRA 9000-Ton Giga Press.

Чому саме прес-підбирач Giga IDRA 9000 тонн?

Марія Мерано пише новини про Tesla, Space X та Маску для видавця. Вона зазначає, що чутки про те, що IDRA 9000-тонний прес Giga Press готується до виробництва Cybertruck, в основному пов'язані з тим, що IDRA вже постачає Tesla аналогічні, але менші за розміром преси.

Мерано також вважає, що існують інші попереджувальні знаки, наприклад, той факт, що 9000-тонний прес Giga, представлений IDRA, має ту ж колірну схему, що і машини, які вже використовуються на інших Gigafactory Tesla.

IDRA стверджує, що вона була першою компанією, яка виготовила 9000-тонні машини, що використовуються для виробництва невеликих вантажівок та позашляховиків.

Компанія заявляє: «Сьогодні IDRA виробляє найбільші машини у світі, машини для лиття під тиском 8000 та 9000 тонн, які використовуються для прискорення глобального руху до електричних та гібридних автомобілів».

Компанія перераховує деякі особливості GigaPress:

  • Інноваційні рішення гідравлічної установки дозволяють користувачеві заощаджувати електроенергію на 54%.
  • Стабільні умови лиття у форми дозволяють робити великі конструкційні виливки з більш тонкими стінками.
  • Надання можливості глибокого розвитку дозволяє покращити естетику та модульність (окремі частини, що збираються разом).
  • Сумісність із Industry 40, що дозволяє розробляти нові архітектури для осередків лиття під тиском із центральним контролером осередку, який спрощує програмування.

З того часу Маск підтвердив, що IDRA 9000-Ton Giga Press – це ливарна машина, що готується для будівництва Cybertruck.

Коли ми можемо очікувати на появу Cybertruck на ринку?

Основним джерелом інформації про Tesla Cybertruck є генеральний директор Tesla Маск. Хоча він дав ще кілька обіцянок про виведення на ринок кібер-вантажівки, які так і не були реалізовані, нещодавно він припустив, що ми зможемо побачити вантажівку на дорогах у 2023 році.

Причард досить скептично ставиться до обіцянки, що вантажівка буде доставлена ​​першим покупцям у 2023 році, як було обіцяно. Хоча він згоден з тим, що Cybertruck стане найунікальнішим транспортним засобом на дорогах протягом кількох десятиліть, він каже, що це відбудеться лише в тому випадку, «якщо він колись з'явиться… тому що випуск повністю електричної вантажівки вже двічі затримувався».

Ще одним приводом для спекуляцій про те, чи побачить колись Cybertruck світло, є той факт, що Tesla припинила приймати попередні замовлення з Європи. Тим не менш, клієнти зі США, як і раніше, можуть замовляти свої вантажівки.

Чи варто купувати Tesla Cybertruck?

Якщо інтерес до Cybertruck та попередні замовлення, про які повідомлялося на даний момент, мають хоч якесь значення, то на запитання, чи варто купувати цей автомобіль, дана відповідь.

У статті для Motorbiscuit.com Чарльз Сайн наводить кілька причин, через які ви можете захотіти купити Tesla Cybertruck.

знак натякає на те, що затримки з випуском вантажівки вказують на те, що Tesla — успішна компанія, яка діє згідно з філософією, згідно з якою відкладений відмінний продукт кращий, ніж той, який укладається вчасно, але виходить таким, що розчаровує.

Едвін Карічо з HotCars.com починає з того, що зазначає, що основною причиною покупки Cybertruck є ім'я його виробника: Tesla. Він пише: «Практично жодна компанія не може зрівнятися з їхнім рівнем геніальності в галузі електромобілів». Багато хто, хто їздив іншими автомобілями компанії, знають, про що говорить Керічо.

Стаття Карічо — одна з небагатьох, яка не читається як реклама автомобіля. Він зазначає, що інцидент із закриттям опалубки у 2019 році «залишив у глядачів довгий список питань щодо обіцянок Маска про надійність пікапа».

Незважаючи на цей тягар запитань, Том Молоуні з Insideevs.com просто радить вам купити Cybertruck сьогодні. Чому? Тому що «з застереженнями (швидко зростаючими), ви вже кілька років чекатимете свого Cybertruck, навіть якщо замовите його сьогодні».

[ad_2]

Джерело інформації для статті надав: MolDie

Чому слід мінімізувати запаси? - БЛОГ
Як безпечно закріпити вантаж під час транспортування - БЛОГ

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *