Блог

Вибір світла, вибір точки, вибір кадру — що це? — БЛОГ

Please log in or register to do it.

Вибирайте сучасні рішення і використовуйте на своєму складі комплектацію світла, точок або кадрів. Перевірте, чи означають ці англійські терміни.

Чому варто впровадити оптимальний метод комплектації товару на складі?

У світі немає двох однакових підприємств та двох однакових профілів компаній, потреби яких будуть однаковими на кожному етапі розвитку. Керування бізнесом вимагає прийняття добрих рішеньякі оптимізують витрати та збільшують прибуток. Тому існує безліч способів комплектації товару. Кожен із них трохи відрізняється, тому його можна легко адаптувати до бюджету конкретної компанії. Більше того, компанії також обирають ці методи на основі інших факторів, таких як потужність складу, його розмір чи кількість спеціалізованих працівників. Перевірте різницю між трьома популярними методами комплектації, щоб оптимально підібрати їх до профілю вашої компанії. Також пам'ятайте про аксесуари, які полегшують та підвищують ефективність транспортування товарів зі складу до відділу відвантаження.

Пікірування світом – що це за метод і коли його варто використовувати?

Цей метод комплектації товару на великих складах складається з: впровадження спеціальних світлофорів та виділених екранів. Ціль легкого маркування — скоротити час, необхідний для підбору предметів. Без сумніву, це ефективний метод, що покращує процес та значно скорочує тривалість окремих заходів. Після того, як на полиці спалахне світло, у комірника не залишається сумнівів, що потрібно перевезти саме товар із цього відділу. Для подальшої оптимізації ефективності цього методу варто використовувати серед іншого базові промислові контейнери євростандарту та аксесуари для контейнерів євростандарту, транспортні візки.

Розбираємо по пунктах – що це таке і що ви можете отримати від цього?

Вибір за точками — це система, яка включає в себе лазерне маркування складських полиць. У цьому випадку співробітник складу отримує вказівки про те, де саме знаходиться товар, необхідний для пакування. На дисплеї також відображається точна кількість продуктів, що упаковуються. У цій системі використовується електронна комплектація, що підвищує її ефективність та значно знижує кількість помилок. У разі самовивезення на складі варто інвестувати у базові промислові контейнери євростандартів та транспортні візки на складі, бо вони полегшать виконання замовлень.

Вибір по кадру – що це таке і чому воно того варте?

Якщо ви хочете ще більше оптимізувати витрати та покращити роботу складських працівників, цей метод комплектації товару для вашої компанії. Складання по кадрах передбачає використання на складі світлофорів, що на перший погляд нагадує метод «підбір світла». Однак у цьому випадку у комірника трохи більше свободи у діях. Він може розмістити рамку зі світлофором, який орієнтуватиме його роботу в будь-якому місці, щоб руки були вільні. Він пристосований для розміщення на складській полиці або вилочному навантажувачі. Крім того, у цьому випадку можна використовувати функціональні транспортні візки, а також практичні базові промислові контейнери європейського стандарту.

Резюме: адаптуйте метод комплектування товарів до індивідуальних потреб вашої компанії.

Якщо правильно організувати роботу логістичного складу, ви зможете робити це ефективно з мінімальною участю людини. покращити його пропускну здатність та мінімізувати кількість помилок та скоротити час виконання замовлення. Вищезгадані фактори, звичайно, також справляють реальний вплив. зароблений прибуток щомісяця, щоквартально та щорічно – відповідно до припущень підприємців на даний період. Вибирайте сучасні рішення та забудьте про проблеми з персоналом чи недоліком компетенцій. Сучасні пристрої та відповідні методи комплектації товарів ефективно допоможуть вам досягти поставленої мети. А з контейнерами для зберігання Бекупласт цей процес стане ще простіше.

Автор повідомлення:

Моніка Сойка — Фахівець з маркетингу

Джерело інформації для статті надав: BekuPlast

Способи комплектації замовлень - БЛОГ
WMS-система – що це таке, які її переваги та недоліки? - БЛОГ

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *