Блог

Вивчіть правила правильного зберігання вантажів на піддонах — БЛОГ

Please log in or register to do it.

Дізнайтеся, чому варто застосовувати правила правильного зберігання товарів на піддонах великих складах.

Що таке правильне зберігання товарів?

Зберігання – це процес, який здебільшого складається з:

  • отримання товару,
  • зберігання піддонів із товаром,
  • підготовка вантажів до транспортування.

Цей процес часто ще називають сховище. Це не дивно, адже для зберігання зазвичай використовуються великі склади, що на практиці означає те саме, що й складування. На цьому етапі варто задуматися, які заходи мають найбільший вплив на весь процес зберігання вантажу, що складається з багатьох етапів. Ці фактори, безумовно, включають необхідні складські інструменти, що відповідає профілю послуг, що надаються. Це можуть бути, наприклад, навантажувачі вилкові або комплектувальні візки. Іншим важливим фактором є пунктуальність при співпраці з транспортними компаніями та використання чіткого маркування в окремих частинах складу, проходах та палітурних транспортних контейнерах. Тому ключем до правильного зберігання є вибір відповідних процесів та обладнання за профілем наданих послуг.

Технічне обладнання складів – на що слід звернути увагу?

Щоб складське місце використовувалося оптимально, варто забезпечити правильне технічне оснащення. До необхідних пристроїв, які вважаються технічними засобами, належать:

  • механічні пристрої, призначені для транспортування піддонів з продукцією — тут обов'язково варто згадати крани, автонавантажувачі та крани;
  • складське обладнання у вигляді полиць, пластикових піддонів чи пластикових ящиків євростандарту;
  • освітлення відповідно до правил техніки безпеки та охорони праці, кондиціонери та вентилятори, протипожежні пристрої.

3 правила правильного зберігання товарів на піддонах на складі

Перш ніж перейти до правил, яких варто дотримуватись при зберіганні товарів на піддонах, варто знати, що на кожному складі, незалежно від його площі, асортимент із найбільшим оборотом повинні розташовуватися найближче до вантажно-розвантажувальних естакадів. Однак піддони з товарами, що продаються рідше, слід розміщувати у далеких частинах складу.

Тут 3 правила правильного зберігання товарів на піддонах на складах:

  • поділ складських площ на секції з конкретними групами товарів,
  • мінімізація рівня взаємної дії навантажень один на одного,
  • забезпечення чудового доступу до вантажу для плавного обертання піддону.

Короткий опис: використовуйте потенціал свого складу, штабелюючи піддони з товарами та зберігаючи їх належним чином.

Укладання піддонів та їх зберігання — це процеси, що вимагають дотримання найважливіших правил. Це єдиний спосіб мінімізувати небезпеку під час роботи на складі. Робота відповідно до правил охорони праці та загальноприйнятих стандартів позитивно впливає на поінформованість співробітників. Насамперед, вони почуваються в безпеці. Більше того, чудово організована робота на складі означає ще й більшу ефективність та пропускну спроможність компанії. Ведення бізнесу – це інвестиція, яка має окупитись. Економічні міркування також є аспектом, на який впливає здійснення правильного зберігання вантажів на піддонах. Якщо ви шукаєте сучасні контейнери для транспортування або зберігання, обов'язково ознайомтеся із пропозицією Бекупласт. Познайомтеся з нами ближче та приєднайтесь до групи задоволених клієнтів.

Автор повідомлення:

Моніка Сойка — Фахівець з маркетингу

Джерело інформації для статті надав: BekuPlast

Інструменти для лиття під тиском - Moldie
Види складів та їх функції - БЛОГ

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *