Прес-Форми

Як працює напрямна для ливарної форми

Please log in or register to do it.

Процес лиття під тиском є ​​одним із найкращих способів виробництва пластикових виробів у великих кількостях. Це також надійний метод, який використовується на багатьох заводах, де масово виготовляються пластикові вироби для задоволення високого попиту.
Ми виробляємо ливарні форми найвищої якості для підтримки зростаючої галузі. Наша команда розуміє, що лиття під тиском – це делікатний процес, який потребує правильних інструментів. Ось чому ми гарантуємо, що для проектування та виробництва найкращих ливарних форм у галузі використовуються лише найкращі інженерні процеси.
Однак у цій статті основна увага приділяється важливому процесу лиття під тиском, пов'язаному із пластиковими виробами з підрізами. Їх називають слайдерами для ливарних форм.

слайд-форма для лиття під тиском

Що таке напрямні для ливарних форм?

Спочатку хотілося б охарактеризувати слайдер ливарної форми як одне з рішень для виштовхування пластикових виробів з підрізами. Після заливання розплавленого пластику у форму та його охолодження його видаляють з термопластавтомату за допомогою повзуна. Слайдер для лиття під тиском доповнює функцію штифтів, що виштовхують на машині. В результаті пластиковий виріб виходить ідеально.
Ми можемо уникнути виготовлення виробів із підрізами, тому необхідно використовувати повзунки для лиття під тиском. Але підрізи необхідні, якщо ми хочемо створити найкращий дизайн пластикових виробів. Поднутренія дозволяють створювати різноманітні унікальні конструкції, які сьогодні представлені на ринку пластмас. Отже, ви розумієте, навіщо нам потрібна конструкція напрямної для ливарної форми?

Як працюють слайдери для ливарних форм?

Затвори термопластавтомату активуються при відкритті термопластавтомату. Після затвердіння розплавленого пластикового виробу готове до утилізації як цільне пластикове виріб. Повзун зазвичай має гідравлічну систему, яка штовхає його у бічному напрямку. Механізм цього слайдера форми налаштований таким чином, що бічні напрямні позиціонують пластик під кращим кутом, що дозволяє штифтам, що виштовхують, без проблем виймати його з форми.
Розсувний механізм для лиття під тиском складається з безлічі різних частин. Кожна деталь має унікальну функцію, яка забезпечує правильну роботу всієї машини. Розсувний механізм складається із наступних частин;

Напрямний шрифт

Напрямний штифт є частиною механізму, що забезпечує правильне вирівнювання порожнини форми та стрижня. Допомагає захистити серцевину пластикового виробу під час лиття під тиском. Також важливо відцентрувати напрямний штифт на повзуні перед тим, як він буде приведений в дію для переміщення в машині для лиття під тиском.

клин

Клин — це частина форми, яка надійно фіксує її після заливання розплавленого пластику в термопластавтомат. Ластівка також надійно утримує блискавку закритою протягом всього процесу формування.

Зносна пластина

Це важливі деталі, що покращують роботу слайдера. Для зменшення тертя, яке може виникнути при русі повзуна у ливарній машині, встановлена ​​зносостійка пластина. Іншими словами, зносостійка пластина захищає повзунок та продовжує його термін служби.

Корпус слайдера

Ця частина становить більшу частину повзунка, який переміщається під кутом до спрямовуючого штифта, щоб без напруги виштовхувати пластиковий виріб.

Прес-плита

Функція натискної пластини полягає в утриманні повзунка в заблокованому положенні, щоб він міг правильно ковзати напрямну пластину. Без натискної пластини повзунок не може бути належним чином розташований для досягнення бажаного ефекту. Для забезпечення ефективності необхідно перед початком роботи прогріти диск. Також слід стежити, щоб зазор між повзуном і натискною пластиною був занадто великим.

Переваги використання системи упорскування слайдів

Слайдер є невід'ємною частиною вузла під тиском. Після встановлення використовуйте його обережно, щоб запобігти зносу. Ці події неминучі через особливості роботи слайдера. Однак, набувши досвіду, оператор зможе керувати процесами, щоб повзун працював довше. Ось його переваги у процесі лиття під тиском;
По-перше, блискавка зрештою відповідає за формування внутрішніх частин пластикового виробу. Це дефекти пластику масового виробництва, яким ми користуємося. Слайдер гарантує, що внутрішні стінки цих виробів матимуть відповідну товщину та структуру, розроблену відповідно до потреб клієнта.
По-друге, повзун для лиття під тиском робить процес виштовхування плавним, особливо коли пластиковий виріб має підрізи та канавки, що ускладнюють роботу цих штифтів, що виштовхують.
По-третє, вам, можливо, доведеться руками витягнути пластиковий виріб із форми без блискавки. Це нерекомендований процес, і ви можете зіпсувати продукт, що призведе до втрати ресурсів. Тому використання повзуна в термопластавтоматі виключає необхідність використання рук для формування виробів із пластмаси.
По-четверте, ці машини, які працюють за рахунок переміщення форми в одному напрямку, а формованого пластику в іншому, без повзунків буде важко працювати. Тому ми використовуємо повзунки, щоб забезпечити регулювання бокового напрямку, що полегшує швидке вилучення пластикової форми з машини.
Нарешті, блискавки – найкраще рішення для зняття пластикових виробів із підрізами, які неможливо скласти. Слайдерна конструкція ливарної форми дозволяє легко витягувати ці пластикові вироби, не пошкоджуючи їх.

Незручності

Оскільки в повзунках використовуються різні механічні частини, що рухаються щодо один одного, може виділятись значна кількість тепла. Крім того, знос більш ймовірний через тертя, спричинене рухом.
Таким чином, слайдери для лиття під тиском виявилися більш цінними, ніж їхня відсутність у процесі лиття під тиском. Якщо вам потрібна професійна допомога з покупкою та складанням ливарної форми зі склянками, напишіть нам. У нас є команда, яка готова відповісти на ваші запитання.

Слайдери для лиття під тиском Слайдери для лиття під тиском

Джерело інформації для статті надав: MolDie

Прес-форма для лиття під тиском/Підйомник для форм - Огляд - Moldie
Текстурування/текстура ливарних форм – важливі моменти, які слід враховувати - Moldie

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *