Прес-Форми

Як уникнути лиття під тиском і досягти кращих результатів — Moldie

Please log in or register to do it.

Було надто багато суперечок про те, як найкраще запобігти перерегулюванню під час лиття під тиском. Розбризкування викликано багатьма факторами, і коли воно відбувається, розплавлений пластик не прилипає до форми. Ми розуміємо, чому багато виробничих компаній хочуть скоротити кількість випадків. Це допомагає їм заощаджувати ресурси.
Хоча дехто каже, що найкраще збільшити швидкість упорскування, щоб запобігти надмірному розпорошенню, інші говорять інакше. Якщо ви можете переконатися, що всі параметри, що покращують найкращі результати, є, вам не слід турбуватися про ін'єкцію під час лиття під тиском. Фактично, це рішення, яке дозволяє уникнути лиття під тиском, — це вивчити кожну ситуацію незалежно. Є кілька факторів, які слід зважати.

Масове виробництво – це вигідно.

Необхідність вивчення лиття під тиском та вирішення таких проблем, як лиття під тиском, очевидна при розгляді впливу на бізнес. Ці виробники можуть отримати значний прибуток, якщо кожен аспект лінії масового виробництва працює. Однак одна маленька помилка може спричинити відкат.
В результаті компанія зазнає величезних збитків. У разі складно заповнити втрати. Ось чому ці компанії наймають експертів, які розуміють, чому відбувається лиття під тиском під час лиття під тиском та як це виправити.
Втрати, що виникають при масовому виробництві, впливають загальний прибуток. Ось чому компанії платять за продукцію найвищої якості та наймають професіоналів для управління виробничими лініями.
Тому знати, як уникнути помилок під час лиття під тиском – це одне. Але вам також потрібний експерт, який зможе застосувати практичні навички, необхідні для вирішення проблеми.
Ми визначили один із перших способів запобігти лиття під тиском і досягти кращих результатів лиття під тиском, найнявши експертів.

Переваги найму фахівців із запобігання литтю під тиском

Фахівці, які мають достатній досвід, знають, що треба робити негайно. Якщо ви зможете стежити за подіями, то помітите, що вашому експерту потрібно лише поставити кілька питань і вивчити виробничий процес. Це все, що їм потрібно зрозуміти, чому ваша виробнича група все ще займається литтям під тиском. Ось переваги найму експертів;
Досвід високого рівня
Експерти використовують свій досвід для виявлення аспектів виробничої лінії, які могли б бути невловимими для вашої команди. Вони вбачають причини виходу з ладу тих чи інших ділянок виробничої лінії. Ці експерти навчені розпізнавати помилки, які можуть спричинити величезні втрати. Таким чином, ви платите за їхній досвід, щоб ваша команда перестала випробовувати літаки.
Гарантія якості
Ще однією причиною залучення експертів є підтримка високого рівня забезпечення якості. Це найкращий стандарт у виробничій лінії. Вам слід зосередитись на моніторингу кожного аспекту виробничого процесу, яким в ідеалі будуть займатися професіонали, навчені для цього завдання.
Ефективне впровадження нових продуктів
Коли ви користуєтесь послугами навчених експертів, які допоможуть вашій команді запобігти лиття під тиском. Це найкращий час для впровадження нових пластикових виробів для завоювання ширшого ринку.

Інші способи уникнути лиття під тиском

Ось ще кілька важливих порад, яким можна слідувати, щоб запобігти розбризкуванню розплавленого пластику при впорскуванні у форму;
Відрегулюйте температуру
Ін'єкція під час лиття під тиском неминуча, якщо температура розплавленого пластику не підходить. Тому пластик у своїй летючій формі не зберігає форму. Якщо розбризкування все ж таки відбувається, одним з перших кроків усунення несправностей повинна бути перевірка температури.
Найкраще впорскувати розплавлений пластик за високої температури. Іншими словами, розплавлений пластик має бути дуже гарячим. Ви також маєте переконатися, що форма гаряча, майже тієї ж температури, що й пластик. Якщо ви зможете зробити це добре, у вас є чудове вирішення проблеми віддачі.
Ось що відбувається, коли температура підтримується високою під час лиття під тиском. Матеріал залишається гарячим, що необхідно для збереження гарячим після заливання у форму. Нагріта форма підтримує високу температуру розплавленого пластику. Це воно. Якщо температура впаде, він не збереже форму.
Дайте пластику повністю затвердіти у формі.
Якщо ви підтримуєте температуру розплавленого пластику та форми, але надмірне розпилення все ще спостерігається, спробуйте це рішення. Можливо, пластик неправильно твердне у формі. Це може стати величезною проблемою, яка викликає величезні втрати ресурсів та доходів. Перед перенесенням розплавлений пластик має затвердіти у формі.
Це означає, що необхідно перевірити час охолодження, відведений на процес. Якщо все гаразд, можливо, пошкоджено систему охолодження. А несправна система охолодження може спричинити раковини — пластикові дефекти, що викликають розбризкування.
Тому рішення полягає в тому, щоби переконатися, що пластик повністю затвердів, перш ніж намагатися його перемістити.
В'язкість вашого пластику занадто висока
Інша причина лиття під тиском полягає в тому, що пластик дуже липкий. Якщо це станеться, у вас виникнуть проблеми із утриманням повітря, щоб дозволити йому правильно затвердіти. Дуже липкий пластик вільно випускає повітря. Щоб цього не допустити, домовтеся з керівником проекту щодо купівлі пластику меншої в'язкості.
Нерівномірне охолодження
Якщо розплавлений пластик остигає нерівномірно, деякі деталі затвердіють раніше за інших, що є проблемою. Як бачите, весь процес складний і потребує спеціальних знань.
Щоб запобігти нерівномірному охолодженню, слід вивчити способи збільшення швидкості упорскування. Це дозволяє розплавленому пластику швидше потрапляти у форму і вся партія охолоджується з однаковою швидкістю. Це також чудовий спосіб запобігти виходу з ладу зварювальних ліній.
Таким чином, ви можете отримати найкращі результати, уникаючи лиття під тиском. В основному це включає моніторинг температури, швидкості впорскування та системи охолодження.

Джерело інформації для статті надав: MolDie

Знак течії під час лиття під тиском: причини та рішення
Поради щодо запобігання слідам лиття під тиском - Moldie

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *