Прес-Форми

Як уникнути проблем при лиття PEEK — Moldie

Please log in or register to do it.

По-перше, ми маємо пояснити, що означає PEEK. Це абревіатура від поліефірефіркетону. PEEK став дуже популярним в індустрії виробництва пластмас, оскільки має великий попит. Ми вивчили ринкові умови та з'ясували причини, з яких багато виробників пластмас отримують все більше замовлень на пластики Peek.
Ми також знайшли найкращі стратегії, які виробники використовують для досягнення найкращих результатів під час лиття пластмас PEEK під тиском. Це складний виробничий процес, що включає різні етапи. Тому виробники пластмас повинні зосередитися на виявленні найкращих способів уникнути поширених проблем.
Поради, які ми написали в цьому пості, перевірені і заслуговують на довіру. Однак ми знаємо, що ПЕЕК, отриманий під тиском, може мати різні властивості. Тому найкраще уважно вивчити характеристики вашого процесу та пов'язані з ним проблеми, щоб зрозуміти, яке рішення є найкращим.

Чому ПЕЕК, відлитий під тиском, має великий попит?

вид, отриманий литтям під тиском

Ми проаналізували всі можливі причини, через які так багато людей хочуть купити цю продукцію. Поки що одна причина вирізняється серед інших. Ми дізналися, що PEEK – це незамінний пластик, який використовується у дуже важливому секторі у багатьох країнах. Дізнайтесь більше про це нижче;
PEEK ідеально підходить для використання у лікарнях та лабораторіях.
Фахівці, які працюють у цих місцях, часто обговорюють, як використовувати якісний пластик для виконання різноманітних завдань. Пластмаси PEEK відрізняються особливо високою якістю; тому вони підходять для використання у ситуаціях, які потребують стерилізації. Пластмаси стерильні та безпечні для використання у медичних лабораторіях та лікарнях.

Стійкість до гамма-випромінювання

Також було виявлено, що пластики PEEK мають високу стійкість до гамма-випромінювання. Тому дана продукція потрібна для використання в лабораторіях, де проводяться дослідження з інтенсивним гамма-випромінюванням. У цих лабораторіях пластик PEEK можна побачити усюди. Ці продукти сприяють підвищенню загального рівня безпеки та обізнаності у таких місцях.

Універсальність

Ми знаємо, що пластики PEEK є універсальними. Ці матеріали можуть бути сформовані та модифіковані різними способами відповідно до вимог виробника. Універсальний матеріал робить ці пластикові вироби гарним варіантом для галузей, що виробляють різні види пластмас чи супутніх товарів.

Як формувати полімер PEEK

У процесі використовується ливарна машина. Це схоже формування інших виробів, у якому також використовується форма. Як завжди, стан вашої форми може суттєво вплинути на формування пластмаси та загальні результати. По суті, перш ніж створювати полімер PEEK, вам необхідно мати широке уявлення про те, як використовувати термопластавтомат.
І тому організується навчання. Тим не менш, ви не повинні припиняти вчитися, спостерігати та практикуватись при формуванні полімеру PEEK. Машину для лиття під тиском, необхідну для роботи, можна знайти в Інтернеті. Все, що вам потрібно зробити, це знайти надійний постачальник для замовлення. Вони надішлють вашу машину з усіма аксесуарами.
Будучи формувачем-початківцем, ви повинні бути впевнені, що використовуєте кращі термопластавтомати для забезпечення безперебійного процесу лиття під тиском.

Стандартні термопластавтомати

Переконайтеся, що ви купуєте машини від надійних постачальників машин. Стандартна температура обробки в циліндрі для лиття під тиском повинна бути в діапазоні 350–400 °C (662–752 °F). Ковдри для бочок також можуть забезпечити додаткову теплоізоляцію за менших витрат на електроенергію. Будь ласка, уникайте використання міді та мідних сплавів і переконайтеся, що всі металеві частини добре відполіровані та гладкі, щоб уникнути зависань.

Важливість сушіння пікового полімеру

Полімер Peek зазвичай поставляється у сухому вигляді, але він може вбирати вологу з навколишнього середовища. Пелети можна сушити на деках конвекційних печах не більше 3 годин при температурі 150°С-160°С. Це може ефективно знизити залишковий вміст вологи.
Як уникнути поширених проблем під час лиття під тиском PEEK
Як згадувалося раніше, ми знайшли рішення, які допоможуть вам уникнути поширених проблем, з якими ви можете зіткнутися під час лиття PEEK. Ці поради допоможуть вам досягти таких цілей;

Економити гроші

Ви можете уникнути втрат і розтрати матеріалів, дотримуючись цих порад. Таким чином, у вас є перевага: ви заощадите більше грошей, які можна використовувати для розширення вашого бізнесу з виробництва PEEK полімерів.
Отримувати досвід
У цій галузі досвід на вагу золота. Для виявлення потенційних проблем потрібні спеціальні знання. Потім ви зможете швидко приймати рішення, щоб уникнути цих проблем. Використання ливарної машини для PEEK дозволить вам побачити більше способів підвищення ефективності.

Розвивайте репутацію вашого бренду

Ви залучите більше клієнтів до свого бренду, якщо вони знатимуть, що ваша продукція з полімеру PEEK чудова. Таким чином, ви зможете скористатися високим попитом на цю продукцію та стати всесвітньо визнаним брендом в індустрії пластмас.
Щоб отримати всі ці переваги, візьміть до уваги наступні поради щодо покращення вашого ПЕК, отриманого литтям під тиском;

Уникайте забруднення за будь-яку ціну

Ви можете зробити кілька речей або вжити різних заходів, щоб запобігти забруднення на вашому заводі. Ключем до запобігання забруднення є забезпечення дотримання всіх протоколів для підтримки чистого довкілля. Таким чином, ви можете знизити ризик пошкодження полімеру PEEK забруднювачами під час таких процесів, як шліфування, лиття під тиском та затвердіння PEEK у печі.
Щоб підтримувати чистоту процесу, запустіть систему підтримки регулярного навчання. Таким чином, ви зможете допомогти своїй виробничій команді зрозуміти та запам'ятати стандартні процедури лиття під тиском PEEK.

Підтримуйте рекомендовану температуру

Ще однією причиною, через яку багато виробників стикаються з різними проблемами при литті PEEK, є непостійна температура. Середня температура форми повинна становити від 170 до 200 градусів Цельсія. Все, що перевищує цей діапазон може зруйнувати процес виробництва пластику.
У нас є спеціальна команда, що має навички виробництва деталей з PEEK. Ми будемо працювати з існуючими інструментами чи розробимо нові. Ви можете відвідати наш сайт для отримання додаткової інформації.

Джерело інформації для статті надав: MolDie

Поради щодо запобігання слідам лиття під тиском - Moldie
Що слід враховувати під час лиття поліетилену під тиском - Moldie

Reactions

0
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Reactions

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *